define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 30 days challenge - Pagi Hari di Durham

Posts under ‘30 days challenge’

Day 16

Day 16: Dream house. Pernah berkongsi ini dengan junior-junior debat USM 4 tahun yang lalu di Khalel. Guys, take note; menceritakan tentang rumah impian kepada gadis-gadis boleh membuatkan mereka teruja. Oops Anyhow… Mula-mula teringin nak rumah bungalow. Tapi dek kerana dengar macam tak selamat ja kat Malaysia, mungkin apartment lebih selamat? Mahu ada beberapa bilik. […]

Day 14

Day 14: A picture of you last year – how have you changed? Gambar diambil waktu akhir bulan 1, time Mirza dan Faizal datang sini. Berubah? I don’t think I’ve changed much. Plus, when you reach this age, a year doesn’t make much different. Oh, jap (sambil memegang biseps). Taklah….still macam dulu jugak. Sigh.

Day 13

Day 13: Goals. Submit thesis sebelum bulan 4 dan balik bersuka-ria di Malaysia dengan juadah lazat di mana jua anda berada. Juga mahu buat trip ke kolam air panas di Baling bersama rerakan taulan dan bermandi-mandian tika 4-5 pagi. Oh, itu nanti lah lepas balik… *** On a different note, next song would be Just […]

Day 12

Day 12: Something you don’t leave the house without. Key. Boring! But more interesting note is: I’m working on a new song translation video. Be excited!

Day 11

Day 11: Favorite TV shows. Disebabkan nama pun challenge, jadi masih lagi meneruskan walaupun kurang semangat. Apalah soalan-soalan dia… tak mencabar minda pun. Bila tengok hari ke 22 – what’s in your purse; baru mencapai kesedaran yang tag ini untuk perempuan. Well… taklah salah untuk buat entri comel-comel cerita fasal diri sendiri, tapi untuk orang […]

Day 10

Day 10: Something you’re afraid of. Okay, ini jawapan tak berapa tipikal. Tapi salah satu benda yang aku takut sekarang ni ialah kalau tetiba dapat anxiety-attack. You may called it panic attack or breakdown. This thing is bugging me lately. And I hate it. I think the factor is rather obvious – thinking about my […]

Day 9

Day 9: A favorite picture of your best friend. Ah? Soalan pertama, siapakah best friend? Hmm….. See, it’s rather complicated to just pick one. Lagipun ini bukan zaman sekolah-sekolah dulu yang mana ada satu ja best friend. Teringat time sekolah waktu kat Besout, yang aku ingat aku start ada best friend waktu Darjah 4. Darjah […]