define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Over lagi https://pagihari.solarstreak.com/2012/06/over-lagi/ Summer time! Sat, 27 Nov 2021 07:39:29 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.34 By: Alien yg menyamar sbgai ulat beluncas yg menyamar sebagai swan putih yg sangat menawan yang menyamar sebagai alien comel yg mempunyai mata bersinar-sinar https://pagihari.solarstreak.com/2012/06/over-lagi/comment-page-1/#comment-43969 Wed, 06 Jun 2012 12:28:18 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4323#comment-43969 Entry ni mcm tak le over sngt mcm yg sblum ini. Ala2 je la…

]]>
By: Amri https://pagihari.solarstreak.com/2012/06/over-lagi/comment-page-1/#comment-43957 Wed, 06 Jun 2012 03:51:46 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4323#comment-43957 Nadia, kumpul 2-3 orang. Minggu depan kita main kalau korang takde exam.

Ala Sophie, korang memang.. suka entri-entri over ni (sambil menjeling pada Mahir yang motip sangat meroyan sebab orang salah anggap muda)

Mahadi. Ada ja weh. Nanti aku pi cari kat Tesco.

]]>
By: mahir https://pagihari.solarstreak.com/2012/06/over-lagi/comment-page-1/#comment-43953 Wed, 06 Jun 2012 03:15:41 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4323#comment-43953 untunglah ada yg tanya pasal kawen.

org asik tanya saya ”dah keje ke belum? ke baru habis universiti?’ pengsannnnnnnnn

lepas tu yg dah tahu saya kerja akan tanya ”umur berapa ni?” motipppp

agaknya depa tgk saya mcm budak. *bunyi cengkerik*

]]>
By: Machina https://pagihari.solarstreak.com/2012/06/over-lagi/comment-page-1/#comment-43946 Tue, 05 Jun 2012 18:31:25 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4323#comment-43946 ada ka menatang frisbee tu kat sana?

]]>
By: Sophie Al-Yahya https://pagihari.solarstreak.com/2012/06/over-lagi/comment-page-1/#comment-43944 Tue, 05 Jun 2012 18:07:23 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4323#comment-43944 Saya membesar kat Pulau Pinang dulu =) ayah ajar kat USM. Suka USM. Cantik!!!! Ada 3 pool, kitorang panggil Papa Pool, Mama Pool, Baby Pool. Ikut ranking size.

Anyway, memang over lah entri ni & entri sebelum kan.. Enjoy pulak baca. =B

]]>
By: nadia https://pagihari.solarstreak.com/2012/06/over-lagi/comment-page-1/#comment-43943 Tue, 05 Jun 2012 17:34:00 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4323#comment-43943 nak join!!!!

]]>