define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Chilling Out - Pagi Hari di Durham

Chilling Out

Sekarang sedang melepak dekat Cafe Nero di Oxford. Sounds cool eh? Boleh la.. Hujan sekejap tadi, so malas nak berjalan kat luar. Japgi baru nak pusing-pusing bandar, pastu head back to London.

Sejak aku submit hari tu, aku dah mula trip pusing-pusing UK. Jumpa kawan-kawan lama, dan try untuk jimat so melepaklah rumah-rumah kawan.

Petang ni baru nak pergi rumah Tahir, kawan aku waktu Brunel dulu.

Thus, aku tak buat lagi cabutan untuk competition. So, please bear with me.

Menunggu USM bagi kebenaran balik. Dah seminggu dah nih. Salah aku jugak. Patutnya hantar surat ni sebulan sebelum nak balik. Tapi dek kerana asyik dok extend submission, jadi aku tak berani nak hantar surat permohonan balik awal-awal. So… stay sajalah.

The irony is .. waktu time-time sibuk, bila pergi berjalan memang best. Sekarang ni time-time bersenang-lenang, taklah rasa excited sangat. Rasa biasa-biasa. Rasa nak balik.

Baru cuba-cuba menulis balik BKT. Cuba untuk buat lagu baru juga. Tapi, macam tu lah. Benda-benda ni best dibuat time-time tengah sibuk study sebab jadi distraction. Haish, apalah…

See… sampai nak tulis blog pun tak berapa ada mood.

Anyway…


One Response to “Chilling Out”

  1. Machina says:

    yea… couldn’t agree more

Leave a Reply

See also: