define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2012 April - Pagi Hari di Durham

Posts from ‘April, 2012’

Amri – Angin

Oooh Kini, jalan terbentang di depan Esok, takkan ada yang menghalang Dan bila ku bertanya kan siapa kan bersama Semakin ku tidak punya jawapan jawapan Kini, ku melangkah kaki, dan angin bertiup mengarah ku kepada oh kasihmu dan walau aku pun tegak berdiri, di gunung tinggi disinar mentari, pasti aku akan kembali. Bila, dirimu rasa […]

Cokolat Celup

Dah tengok video klip Angin? Terharu sikit bila ada yang tinggalkan komen yang nice. Kawan aku Dzul, siap minta lirik lagi. Kak Khalidah bagi komen juga, turut beri pandangan apa yang boleh diperbaiki. Sebenarnya dah bersembang tentang ni dengan orang-orang yang namanya disebut dalam kredit video tu pun. So, I’m kinda aware of that. Nevertheless, […]

Facebook Feed

Salah seorang pembaca blog ni, Hazirah, bagitau yang Google punya follower tab dah hilang. Aku tak perasan pulak kat page ni. Yang aku perasan, memang kat BKT, takde dah bebenda tu termasuk chat box. Rupa-rupanya Google dah tamatkan servis untuk yang tak guna servis dari Blogger. Diorang suruh promote guna G+ button apa ntah. Tapi […]

Dan angin bertiup

Girls and guys, check out my new video! Angin~~ “Bila Pak Tam nak balik?” soal anak-anak penakan aku pada aku. Lama dah. Dan lagu ini buat mereka. So far, reaksi agak baik. Okay la tuh. Always, ada benda boleh improve, tapi okaylah. Buat setakat boleh sambil-sambil buat correction. Jadi, kalau korang like this video, share […]

Petak

Lama tak call mak. Baru call tadi. Mak aku macam biasa, risau kalau makan tak cukup. Dia cerita fasal anak sepupu aku yang kat Jordan, kat situ sebab belajar Bahasa Arab 4 bulan, pun tak makan nasik jugak. Macam aku, kitorang resort to bread. Well, biasalah, mak aku selalu anggap kalau tak makan nasi, tak […]

4 tahun

Oh, semalam sudah genaplah 4 tahun aku berada di UK untuk pengajian di Durham. Selasa depan meeting dengan supervisor aku, aimnya ialah untuk siap correct semua chapter, dan dah ada produk yang ready untuk disubmit. Ini shout out kepada orang-orang yang mungkin mahu tahu di mana aku sekarang ni. Ada kawan sudah komplen sebab aku […]

Adiwiraku

Adiwiraku tentulah Mr Ryan Reynolds. Boleh? Telah merapu secara berjemaah dua tiga hari kebelakangan ni. Dimulakan dengan aku yang menyuruh Kak Dijah, Naz dan Halim untuk update blog, diorang minta topik dan tema, itu sebab entri hari tu bertajuk Apakah yang saya selalu buat pada pukul 8 malam, juga ditulis oleh Kak Dijah, Naz dan […]