define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); How do I top that one? - Pagi Hari di Durham

How do I top that one?

Selepas entri tentang highland cow yang menarik perhatian ramai itu, aku tertanya sendiri, ‘how do I top that one?’

Bagaimanakah untuk pastikan entri ini lebih best, sehingga memaksa Halim memparody entri tersebut.

And the answer is simple. Don’t. Don’t even try.

Kadang-kadang entri yang menarik perhatian itu datang sekali sekala. Yang selebihnya, bila ditulis dari hati yang tulus … er… ataupun hati yang bercampur baur tulus dan tidak tulus ini; rasanya lebih puas.

Begitulah.

Tapi satu tips kepada lelaki-lelaki di luar sana. Ekspresikanlah diri anda terhadap kasih sayang kepada haiwan. Berdasarkan pemerhatian dan pengalaman, gadis-gadis juga wanita sangat adore lelaki-lelaki yang sukakan haiwan. Keke.

Tapi sebenarnya ini pun tidaklah tepat sangat. Cerita dia macam ni. Kalau hati tu dah berkenan, tak kisahlah perangai tip top ka, perangai buruk pun, semuanya nampak lawa. Begitulah.

Pernah sekali aku cerita pada seorang gadis ini, aku adalah seorang lelaki yang tidak kemas. Bilik aku bersepah dengan erti kata sebenar. Dia balas, ‘ooh, sangat kelakian’. Deng. Macam itu lah pulak kan.

Anyhow…

Nak pergi makan sambil tengok Biggest Loser sebelum study sebab ada meeting later pukul 3, kendian cadang nak gi main Frisbee kat Newcastle pulak.

Oh sebab hari tu dok baca lirik lagu The Wanted, so terperasan lagu ni.

Ini lagu jiwang, berkonsepkan mencintai tak semestinya memiliki. Kaih kaih, sapa nak jadikan lagu ni sebagai soundtrack of their life?? :P

Ciao


5 Responses to “How do I top that one?”

  1. Nisa says:

    it is b’coz, orang yang sayang pada binatang dikategorikan sebagai penyayang…

    Lagi satu, orang kata, bila orang sayang binatang, means that dia suka budak2…

  2. HOI HANG TAK MENBUBOH LINK KE PARODY TERSEBUT!! :(

  3. Amri says:

    Entri untuk blog Halim ada di sebelah :P

  4. WaReMoN says:

    rasanya aku penah nmpk sebuh kedai bernama Pingu Cafe kt Ivory Tower….

Leave a Reply

See also: