define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Sesaran berbeza tapi jarak sama https://pagihari.solarstreak.com/2011/12/sesaran-berbeza-tapi-jarak-sama/ Summer time! Mon, 09 Aug 2021 02:35:48 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.34 By: Amri https://pagihari.solarstreak.com/2011/12/sesaran-berbeza-tapi-jarak-sama/comment-page-1/#comment-37132 Thu, 29 Dec 2011 08:50:08 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3812#comment-37132 Takdelah, takdak sapa pun tanya. Aku ja yang confuse hari tu

]]>
By: blubell https://pagihari.solarstreak.com/2011/12/sesaran-berbeza-tapi-jarak-sama/comment-page-1/#comment-37131 Thu, 29 Dec 2011 08:37:53 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3812#comment-37131 hahahah! Aku baru bukak post hat ni. Boleh lah kan.. ramai yang keliru kah?

]]>