define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Amri – Ini Langkahku (Malay Version of Moves Like Jagger) - Pagi Hari di Durham

Amri – Ini Langkahku (Malay Version of Moves Like Jagger)

Menggapai bintang
kan ke puncak
Jauh di hati
ku mencari
Di saat ini
berlayar pergi
Ke esok hari

Kawal dirimu
Dan kau tunggu
Tiba masanya
Ku bermula
Jangan sekali
Terasa sangsi
Sebentar lagi
Ini langkahku

[Chorus:]
Biar saat kan berlalu
Tiba masanya kau tahu
Inilah caraku
Kau lihatlah gerakku
Dan gerakku caraku

Walau berputar dunia
Kita semua berbeza
Inilah caraku
Kau lihatlah gerakku
Dan gerakku caraku

Mungkin pernah
kau kecewa
Terasa diri tak bermakna
Biarku ubah
semua persepsi
Ilusi hati

Oh
Ku redah awan
Dan pelangi
Mana kau mahu
Kita pergi
bina yang baru
Tinggal dahulu
dalam memori
Kan ku selami

[Ulang Chorus]

Dan di sana di sini
Ku berlari sendiri
sesaran berbeza
tapi jarak sama
masa bukan infiniti
ada had di hujung hari

Detik menjujuk masa
usah harap masa akan kembali

ooooh aaahh
ooooh aaaah

Dan ku
walau jalan ini berduri
mahu semangat ku kini berapi

ooo oooo oooo ooooh

Ke puncak

[Ulang Chorus]


One Response to “Amri – Ini Langkahku (Malay Version of Moves Like Jagger)”

  1. WaWa says:

    salam.

    video ni nampak yang amri dah semakin confident beraksi depan camera. bak kata satu comment dalam youtube tu, “makin tak malu”. haha. not in bad way ye. :) so, kira okay la.

    video okay, tapi dulu pernah comment juga, kat video cinta tu, sound editing lah kena improve lagi. sebab hasil mesti akan lagi superb.

Leave a Reply

See also: