define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: We found love https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/we-found-love/ Summer time! Mon, 09 Aug 2021 02:35:48 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.34 By: Sophie Al-Yahya https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/we-found-love/comment-page-1/#comment-43609 Sat, 26 May 2012 17:15:10 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3746#comment-43609 Baru perasan entri ni. Yang lagi bestnya I guess this Teha is my bestfriend. Hahahaha.. Mesti dia nampak video tu masa saya post kat fb kot. Mula-mula nampak soalan je. Bila nak comment ternampak comment Teha & tanya pasal masters in architecture? Memang tak salah orang laaa.. (^_^)

]]>
By: Amri https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/we-found-love/comment-page-1/#comment-35464 Wed, 30 Nov 2011 17:07:14 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3746#comment-35464 teha, takde.. sorry

]]>
By: teha https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/we-found-love/comment-page-1/#comment-35423 Tue, 29 Nov 2011 23:17:35 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3746#comment-35423 wah, panjang lebar penerangan nye..thanks a lot for the tips, sgt2 berguna but sadly kami da cancel kn trip tu untk winter holiday ni sb risiko keadaan cuaca yang tak menentu.
so kami plan nk tangguh kn trip tu di musim akan datang..
btw, ade kenalan2 dari background masters in architecture tak? nak berkongsi pendapat dan experience tentang course ni di UK.. =)

neway, sorry lambat pulak reply, load of work makin bertambah.

]]>
By: tulip https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/we-found-love/comment-page-1/#comment-34924 Tue, 22 Nov 2011 06:00:20 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3746#comment-34924 last pic: muka puas ati dpt dokung amar ;)

]]>