define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Jangkaan https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/jangkaan/ Summer time! Mon, 09 Aug 2021 02:35:48 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.34 By: ara https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/jangkaan/comment-page-1/#comment-35139 Fri, 25 Nov 2011 19:13:39 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3733#comment-35139 semua suke cuti2 makan angin luar negara.kalau dpt gi buat umrah sebagai pakej honeymoon lps kawen pun best.rasenye molek la tu buat kenduri kecik2.yg penting ‘mawaddah wa rahmah’ =)

]]>
By: mahir https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/jangkaan/comment-page-1/#comment-35123 Fri, 25 Nov 2011 12:57:07 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3733#comment-35123 Rangkap kawen simple tu setujuuuuu. Pi honeymoon pun lagi bermakna.

]]>
By: Dini https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/jangkaan/comment-page-1/#comment-34991 Wed, 23 Nov 2011 06:53:11 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3733#comment-34991 I love this entry. Everything you said,Dini sangat setuju. The best blog post of yours so far.

]]>
By: Jannah https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/jangkaan/comment-page-1/#comment-34723 Sat, 19 Nov 2011 11:49:11 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3733#comment-34723 saya bersetuju dengan idea kenduri kecil-kecilan dan honeymoon besar-besaran. teringat entri http://rantersunited.blogspot.com/2010/11/kawin.html.

]]>
By: jurutaip https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/jangkaan/comment-page-1/#comment-34399 Mon, 14 Nov 2011 07:00:51 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3733#comment-34399 terkejut,,rmai komen,,haha…

]]>
By: nurulhuda https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/jangkaan/comment-page-1/#comment-34397 Mon, 14 Nov 2011 05:55:03 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3733#comment-34397 entry yg sgt bermotif…. saya suka pndangan ini…
bercuti bersma org2 tersyg lg best kot…

]]>
By: Amri https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/jangkaan/comment-page-1/#comment-34390 Mon, 14 Nov 2011 03:21:25 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3733#comment-34390 Wah, isi yang provokatif betul-betul mengundang komen. Hehe. Thanks all. Appreciate your feedback (jawapan artis sebab tak larat nak layan satu-satu).

Naz… motip menimbulkan prasangka???

]]>
By: Naz https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/jangkaan/comment-page-1/#comment-34389 Mon, 14 Nov 2011 03:15:56 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3733#comment-34389 Walaupun McAfee telah mengklasifikasikan blog hang sebagai dangerous site, aku tetap masuk jugak occay, sanggup ambil risiko demi kawan baik gituu! Anyway, aku sangat bersetuju dengan royanan hang ni. Tapi part x mampu beli kereta sebab berbelanja beli baju2 bagai tu macam tak caya je aku.. takde duit sebab habis bershopping atau dok perabis kat gf omputih? hikhik!

]]>
By: kak dijah yang menghilang https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/jangkaan/comment-page-1/#comment-34385 Mon, 14 Nov 2011 00:24:54 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3733#comment-34385 hahaha.sangat suka entry ni.Memang suka entry berkonsep royanan walau dibaca dengan lemah gemalai!!

:)

]]>
By: Kak ZBZ https://pagihari.solarstreak.com/2011/11/jangkaan/comment-page-1/#comment-34379 Sun, 13 Nov 2011 22:26:20 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3733#comment-34379 Akak pun dulu agak kemut pasal urusan kahwin. hihi… Mintak hubby reserve duit utk pegi honeymoon. Biarla muka tak comel sebab tak bayar mak andam or cameramen, yg penting I nak gi honeymoon lepas kahwin….

]]>