define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Doughnuts and Jet Lag - Pagi Hari di Durham

Doughnuts and Jet Lag

Hari ini ialah bank holiday Monday.

Sebelum start semester baru, esok.

Well, not that much related to me. Tapi pagi tadi, Chris dah balik kolej dia. Sejak Chris balik dari Malaysia hari tu, dia lepak rumah aku kejap sebelum kolej dibuka. Oh, Chris ialah budak undergrad, Malaysian Chinese. Aku eja nama dia Kris dalam handphone aku sebab dah ada beberapa Chris lain dalam handphone aku.

Hari tu bila aku bercakap fasal Chris ini dengan Hafidz, dia terassume yang aku bercakap dengan Chris, mamat British yang kenal waktu drive bebudak Chess tahun lepas.

Anyway.

Bangun tadi, aku ke Tesco Express. Aku tak pergi pun Tesco Metro sebab aku assume yang diorang tutup sebab bank holiday. Entah betul ke tak, aku tak tahu. Dek kerana tidak ada donut yang aku suka kat Tesco Express, aku ended up dengan chocolate croissant; yang mana dulu rasa sedaplah juga, tapi sejak mula menjamah Tesco Divine Chocolates Doughnuts ~ mmm… terus chocolate croissant tidak lagi sesedap dahulu. Ah, bak kata pepatah; habis madu, sepah dibuang (and I’m talking it like there’s nothing wrong about doing that eh?)

Semalam bermeeting panjang dengan Syafiqah dan Mahir. We’ll see. Kalau apa yang dibincangkan menjadi, aku akan bagitahulah.

Oh, jump!

Simple Plan dah keluarkan lagu baru!

Chorus dia best:-

You say good morning
When it’s midnight
Going out of my head
Alone in this bed
I wake up to your sunset
It’s drivin me mad
I miss you so bad
and my heart heart heart is so jetlagged

Come on… If you are Malaysian living in UK ~ you can so relate to the lyrics!!!

When it’s midnight here, it’s 7 am in Malaysia!
And because I wake up at 12 or 1pm, so I definitely ‘wake up to your sunset’!


2 Responses to “Doughnuts and Jet Lag”

  1. fairealsitic says:

    haha..gud morning..jom2..breakfast..!

  2. WaReMoN says:

    dalam kes ang, pepatah tu ok je nak ikut. ke ke

Leave a Reply

See also: