define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Flashback - Pagi Hari di Durham

Flashback

Saja alih-alih baca blog lama. Iaitu baca diri aku 3-4 tahun lepas.

Uh, agak best sebenarnya baca balik apa yang ditulis zaman-zaman dahulu kala.

Meh aku nak link kan post-post yang aku rasa menarik. Ini untuk pembacaan orang-orang yang terasa bosan, ataupun sebenarnya orang-orang yang ada kerja tapi saja nak mendistract kan diri.

Bacalah:-

A) Cerita fasal ular sawa depan rumah sementara aku kat USM.
B) Dan gambarnya kat sini.

C) Prediction 2008
Dulu-dulu aku suka buat prediction (sebenarnya tiru One Tree Hill). Entri ni aku sentap sebab aku baca balik, aku tulis ~ “Tahun lepas 55kg. Tahun ini, tidak stabil, antara 56-57kg. Bertambah 1 kg per tahun. Sebab waktu aku kat matriks, 5 tahun yang lepas, berat badan aku 50kg.” Sekarang berat aku dalam 59kg – 60kg. Giler, memang sistem setahun satu kilo rupanya.

D) Entri jiwang yang (aku rasa) best.
Nantilah. Aku tanya tuan empunya diri, kalau diorang bagi, aku reveal siapa sebenarnya kawan-kawan aku yang dimaksudkan tu.

E) Road trip KL
Ini entri biasa ja. Takyah baca, tapi tengoklah gambar. Ada gambar Pidin (yang ari tu datang UK tuh) waktu dulu. Kitorang dah geng sejak waktu tulah.

F) Kajihayat
Aku tengok satu dokumen kawan aku ni. Pastu ada cop pegawai school bio. Kat USM, dipanggil Pusat Pengajian Sains Kajihayat. Tapi sekali.. apa cop itu tulis??? Hehehe.

G) Cerita pendek Milo Junior

H) Cerita vain kelas tutorial
Amaran buat rakan Claypath, ending cerita ini boleh buatkan ko muntah. P.S: Cerita ni berlaku waktu aku dah abis Master.

I) Ini cerita popular dalam kalangan pegawai TNB
Kak aku bagitahu, sekarang ni kalau Own (anak murid dia yang selalu lepak rumah mak aku) buat laporan, diorang still akan tanya jika aku yang call? SENTAP!

Anyway.. That’s all. Mahu pergi makan.


5 Responses to “Flashback”

  1. Yunies says:

    is nice and funny….i love it….

  2. Arabella says:

    “sebenarnya orang-orang yang ada kerja tapi saja nak mendistract kan diri.” <–okeh terase..terase..

    entry B tu takkan click sebab fobia dgn ular.
    yg lain2 tu nak baca pas keje nanti…

  3. Amalina_almost threw up says:

    Thanks for the entry H health caution, I was slightly dizzy, I’m good now~

    muahahahah

  4. Sophie Al-Yahya says:

    bro!!Seriously telah lama berblogging?

    tahun 2005? hurm..waktu tu tak tahu pn ada website personal. heh heh..

  5. Sophie Al-Yahya says:

    thanks for the entries. sebenarnya mengisi masa terluang menunggu gambar untuk portfolio habis download kat email. Dah ke kedai di Shah Alam tersalah bawa pendrive pula makanya suruh abang attachkan pada email. Hurmmmmm..

Leave a Reply

See also: