define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Rehearse - Pagi Hari di Durham

Rehearse

So bebudak Newcastle minta aku perform untuk Malaysian Ball, event anjuran diorang.

Aku cakap nak perform Sampai Syurga, walaupun tak hafal pun lirik lagu tuh.

Tadi rehearse depan Hafidz. Hafidz cakap part awal-awal tu tak berapa ok sebab key rendah, so naikkan key sikit lagi, dan rasa macam okay. Anyway, here’s the vids. Ada juga part Hafidz menyanyi sekali ala-ala suara latar :D


4 Responses to “Rehearse”

  1. WaReMoN says:

    part last tu rosak, hahahaha XD

  2. mahir says:

    tinggi lagi key tu hehe :D

  3. Dini says:

    ZOMG! panjangnye note akhir tuh :O

  4. zeah says:

    hmm… kenapa suara kau macam tue?.. kenapa leper tue?… tak pernah aku dengar kau nyanyi mcm tue…. stress ke?…

Leave a Reply

See also: