define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Gokaichange - Pagi Hari di Durham

Gokaichange

It’s not that my life isn’t interesting lately, but I just feel like … there’s a wall beneath me …. WALL!!!

Maka semalam The Bachelor pun dah sampai finale. Hafidz kecewa sebab dah takde ekspresi ‘wall’ dalam episod-episod akhir ni. It’s something we were laughing about. Episod awal-awal, asal relationship tak menjadi, perempuan-perempuan tu ataupun leading man akan bagi ‘because I got wall in front of me’ atau ‘I built up this wall to protect my hard’ sebagai alasan.

Kitorang akan ketawa bila sampai part tu. Well, we do love making fun of it anyway. Misalnya bila seorang perempuan tu disingkir/direject oleh leading man, siap nangis-nangis dan berkata something along the line of ‘he’s great. I would never able to meet this kind of guy anymore’.

Aku akan add ‘yeah, a ‘great’ guy who’s dating other 4 women at the same time~’. Verbal eyes rolling!

Anyway, lesson of the day (if you can call it a lesson), use ‘wall’ as an excuse of a fail relationship. Such as

~ she’s building up a lot of wall, hence I couldn’t get to her heart.
~ I’m building up all of these walls to protect my heart

Etc etc.

{The story above is a sarcasm, in case you miss it}

Sila lihat video ini terutamanya kita-kita yang tidak mahu membesar kerana … well, getting older means more responsibility. Being young is fun and not having to worry if we sleep at 3am in the morning.

Gokaiger~

Gokaiger ialah siri Sentai yang ke 35 tahun. Yang uniknya, kali ini, untuk memperingati 34 siri sentai yang terawal, diorang boleh bertukar kepada kostum terdahulu.

Boleh tengok yang kat atas ni diorang bertukar kepada Dekaranger (Power Rangers SPD), Hurricanger (Power Rangers Ninja Storm), dan kombinasi red ranger dari Shinkenger (PR Samurai), Gaoranger (PR Wild Force), Magiranger (PR Mystic Force), Goseiger (tak diadaptasi lagi ke PR) dan Gekiranger (PR Jungle Fury).

It’s a really a nice season. Dan skripnya pun sangat bagus.

Anyway, my heart goes to the Japanese people out there. Tak contact pun host family aku tanya khabar. Maybe I should.

<object width=”425″ height=”349″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/q72d4YoJ4rE?fs=1&amp;hl=en_GB”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/q72d4YoJ4rE?fs=1&amp;hl=en_GB” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”425″ height=”349″></embed></object>

3 Responses to “Gokaichange”

  1. mahir says:

    hahahaha tuk ‘wall’

  2. WaReMoN says:

    yeah, maybe you should contact them

  3. Amri says:

    Fariz, dah send email. Hope they are alright

Leave a Reply

See also: