define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Rakam - Pagi Hari di Durham

Rakam

Yeah, dah edit 2 minit 40 saat dari 3 minit 20 saat total video lagu Cinta. So, tinggal lagi sikit untuk habiskan video editing. Lepas tu kena revisit rakam semula lagu sebab vocal hari tu banyak yang tak betul. Down here ialah proses rakaman kitorang.

Of course la bukan di studio sebab amateur production kan. One thing I would point out ialah~ cer tengok time rakaman. We are playful. Nanti nanti (which is next week on 14th), tengok pula hasil akhir. Dalam video bukan main lagi posing ala-ala cool, padahal time rakaman pakai baju tido ja. Hehe.

Anyway,  this video dated back on 31st of December 2010, the night of the second day we go for video recording. So the third day which I fall down and hurt myself was actually new year! Good job Amri. New year mark! :P


5 Responses to “Rakam”

  1. Nisa says:

    Gambatte neh!!

  2. junior math ko yang best says:

    hafiz,peneman setia….

  3. Amalina yg tersengih says:

    aww…so sweet you two

    ekekeke

Leave a Reply

See also: