define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2011 February - Pagi Hari di Durham

Posts from ‘February, 2011’

Hold It Against Me

I I’m actually liking this cover at the moment. Probably coz it’s the same style of singing which I’m doing. II Last video look a bit dramatic yeah? Behind the scene story! In total, 3 hari kitorang rakam untuk babak lari-lari itu. Semuanya rakam dalam 1-2 jam saja. Sebabnya, bangun lewat. Kalau tak mungkin dapat […]

Tiga

Ngantuk. So that’s it.

Gym

Semalam bawak Mirza pergi gym. Sebab dia kaki gym, so terus jadi tempat lawatan di Durham untuk dia. Faizal lepak kat rumah. Oleh kerana gym yang aku pergi nih untuk members, aku call la cakap nak bawak guest. Call dulu untuk book session sebab katanya kena ada induction dulu sebelum mula. Pukul 4.30 kitorang pergi. […]

Dua

Sudah semakin sihat, Alhamdulillah. Perlu fokus semula pada study. I’m using tax-payer money to live here! In the meantime, ini videolog pengambaran hari kedua. Just so you know, it was actually taken back in 31st of December 2010. Gotta let some people know bout that, otherwise they’ll be thinking that I’m doing videos and writing […]

uNwell

Rasa macam demam sikit. Sigh. Rasa hendak makan sup. Rasa mahu ini dan itu. Sigh. Mahu merapu sedikit. I’m not crazy, I’m just a little unwell. That’s the first line of the chorus for Unwell. Uh, life made out of memories eh? Jump. I was talking to a friend of mine, and told that friend […]

14th

Tengah nak menunggu waktu Maghrib. Rupa-rupanya Maghrib dah masuk dalam 4.44 petang. Dah makin lewat (ironinya ialah masih awal lah, tapi dek kerana sebelum ni Maghrib masuk dalam pukul 4 petang, atau 3.50, so sekarang rasa macam lewat sikit lah). Cuaca agak baik hari ini. Tengok pada suhu secara online, katanya 9 darjah. That’s great! […]