define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Ke mana perginya … - Pagi Hari di Durham

Ke mana perginya …

I

Puas hati dengan draft 2 untuk Cinta. Look nice. Seterusnya kena potong aksi-aksi dance tak menjadi dan aksi tidak cool, dan kemudian tambah effect.

II

Telefon kak aku untuk wish birthday dia semalam. Dia cerita fasal dia baca Gurindam Benci aku tu yang katanya agak harsh. Uh, dah nama pun gurindam benci. Rupanya Unik pun baca juga. Unik cakap pada dia,

‘mama, Pak Tam tulis tu untuk sapa? Kalau Unik jadi perempuan tu, Unik dah bunuh diri dah’

SENTAP!!

Baru 11 tahun sudah bagi metafora bagai!

III

Hafidz was concerned about the story above. I assured him that my nephews means it figuratively. So I guess I need to reassure the others as well. He’s a good kid.

IV

Baru balik dari gym. Melantak pizza Meltz dari Pizza Uno kat Durham. Topping dia ialah meatball, jalapenos dan mustard. Yum yum. Sebenarnya semalam pun pesan pizza nih, tapi dia boh topping lain ~ meatball, jalapenos dan brown sauce. Mana best!

Lepas makan, timbang berat ~ 59.8kg. Wah wah. Actually kinda fluctuate jisim nih sebab makan tak tentu arah. But that’s a good step. Hendak break through 60kg soon!!!! Kenalah menenangkan jiwa supaya jisim boleh bertambah.


3 Responses to “Ke mana perginya …”

  1. kNur says:

    Yeah, was concerned about that entry, you never sound so angry before.

    Anyway, good luck with everything!

  2. Amri says:

    Kak Nur, angry biasa-biasa ja.
    Tapi sebab penghayatan kan. Oops:)

  3. zeah says:

    wah wah wah… seronoknya recording… terkenang recording zaman hari raya…. hehe… weehhh aku pun nak buat recordinglah…. lufi buatkanlah untuk aku jugak… :D

Leave a Reply

See also: