define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Amri (feat. Hafidz) – Cinta - Pagi Hari di Durham

Amri (feat. Hafidz) – Cinta

Lyrics:

It’s Hafidz
Here’s Amri

Ini halku tak usah peduli
Itu katamu dah berulang kali
Individu itu aku
biarkan aku di sini duduk bersendiri
Inikah sudah terjadi  kita di dunia
Tidak mahu kisah pada sesama manusia
Kalau begini kita
Tak akan ke mana
Takkkan ke mana

Biarkan ku sendiri maju
takkan ku menunggu
Apa peduli kamu
Ke mana perginya cinta, cinta
Luntur seiring masa, semakin tiada
Cinta cinta
Di mana hilang dan perginya cinta

Peluang datang mencari
Takkan ku lepaskan lagi
Tolak semua ke tepi
Tipu palsu dah sebati
Indah fatamorgana
Aku mahu genggam dunia

Mata dipejam
Telinga ditutup
akan kau redah sahaja
Hilang kesedaran di minda
Tiada sirna-Nya
Asal tidak memberatkan kepala ku
ku tak perlu peduli
Tiada simpati
haa

Biarkan ku sendiri maju
takkan ku menunggu
Apa peduli kamu
Ke mana perginya cinta, cinta
Luntur seiring masa, semakin tiada
Cinta cinta
Di mana hilang dan perginya cinta

Hulurkan tanganmu, kinilah masanya
Ubah nasibmu, melangkah bersama

Dan di sini aku tertanya
Apa dah terjadi dunia
Mengejar materi menjadi punca
Mahu naik ke puncak
Mahu capai angkasa
Yang tertinggal di belakang entah apa kisahnya
Sejauh manakan kau berlari
Hilangkah dirimu semakin hari
Asal perut mu dipenuh senangnya rasa di hati
Tepuk dada kau tanya selera
Carilah kamu di dalam kepala
Jika masih kan punya dinamakan cinta

Biarkan ku sendiri maju
takkan ku menunggu
Apa peduli kamu
Ke mana perginya cinta, cinta
Luntur seiring masa, semakin tiada
Cinta cinta
Di mana hilang dan perginya cinta
Di mana hilangnya dan perginya
Di mana hilang dan perginya cinta


6 Responses to “Amri (feat. Hafidz) – Cinta”

  1. junior math ko yang best says:

    Marvelloussssssssssss…….

    siap main kjar2 ngan hafiz lg tuh….olololololo

  2. Nawal :) says:

    Am! that was excellent! I really admire ur art n editing skills! Was that a 550d? Good job n well done! Seriously… I love it!

  3. Amri says:

    Thanks to both of ya.

    Ha ah Nawal, it is 550D. This is debut music video with 550D lah kiranya :)

  4. WaWa says:

    it is indeed a nice video. tapi poor voice and audio editing. next time boleh improve that department tu, sure akan end up dengan product yang lebih umph! ;)

    give yourself and hafidz a pat on the back.

  5. WaReMoN says:

    pergh, mantap gile video clip :D

Leave a Reply

See also: