define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Dari London, kemanakan kau mahu belayar? https://pagihari.solarstreak.com/2011/01/dari-london-kemanakan-kau-mahu-belayar/ Summer time! Mon, 09 Aug 2021 02:35:48 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.34 By: Amri https://pagihari.solarstreak.com/2011/01/dari-london-kemanakan-kau-mahu-belayar/comment-page-1/#comment-14960 Sat, 08 Jan 2011 19:15:12 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=2859#comment-14960 Sophie, kalau dah start kerja, boleh lah kumpul duit. AirAsia kalau diorang buat offer, RM1000 dah dapat return ticket.

]]>
By: Sophie Al-Yahya https://pagihari.solarstreak.com/2011/01/dari-london-kemanakan-kau-mahu-belayar/comment-page-1/#comment-14952 Sat, 08 Jan 2011 14:36:21 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=2859#comment-14952 T_T no comment but I still wan’t to comment.

Teringin nak gi sana lagi. Dulu masa kecik-kecik aje duduk sane. huhu. Sekarang jangan harap nak travel jauh-jauh. Oh,cepatlah kaya!

]]>
By: Amri https://pagihari.solarstreak.com/2011/01/dari-london-kemanakan-kau-mahu-belayar/comment-page-1/#comment-14907 Fri, 07 Jan 2011 00:08:39 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=2859#comment-14907 Nieda, ada juga kawan saya bertanya jika saya dah sampai ke negara Asia lain seperti Bali misalnya. Tapi saya cakap belum.

Ya lah, back 5 years ago, AirAsia kan baru nak mula, so takde chance untuk explore SE Asia. But believe me, orang-orang sini gila-gila suka melawat belah-belah negara kita tuh:)

]]>
By: nieda https://pagihari.solarstreak.com/2011/01/dari-london-kemanakan-kau-mahu-belayar/comment-page-1/#comment-14890 Thu, 06 Jan 2011 14:45:42 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=2859#comment-14890 seronok nya dapat travel ke sebelah sana. Kita ni sebelah sini pun tak habis lagi hu,hu…

]]>
By: tulip https://pagihari.solarstreak.com/2011/01/dari-london-kemanakan-kau-mahu-belayar/comment-page-1/#comment-14879 Thu, 06 Jan 2011 04:21:41 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=2859#comment-14879 teruja!

]]>