define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Update kemeroyanan bola dan networking https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/update-kemeroyanan-bola-dan-networking/ Summer time! Mon, 09 Aug 2021 02:35:48 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.34 By: aLy https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/update-kemeroyanan-bola-dan-networking/comment-page-1/#comment-9209 Wed, 30 Jun 2010 05:09:03 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=2044#comment-9209 okeh tak baca pun pasal bola tu, terus lompat ke networking

ade jugak org lain kdg2 ber-networking ni utk amek kesempatan je..
tahu, kamu bukan begitu ^_^

]]>
By: Amri https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/update-kemeroyanan-bola-dan-networking/comment-page-1/#comment-9208 Wed, 30 Jun 2010 03:31:29 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=2044#comment-9208 Oh Kak Nur. Tak aci sangat yang kena kad merah tu! Padahal takde apa pun!
Takdelah bitter. Saja sokong Portugal sebab mamat Jerman tadi sokong Spain sebab dia half Spain. Keke.

]]>
By: K.Nur https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/update-kemeroyanan-bola-dan-networking/comment-page-1/#comment-9207 Wed, 30 Jun 2010 03:29:27 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=2044#comment-9207 Salams,

Yeah, England team is shite, main macam haper jer, but again, they are against the brilliant Germany. I read the latest news about the France’s scandal, whoaaaaaa, macam2 versions, last2 malas nak ambil tahu, bior ler, dah kalah, ekekkekek.

Yes, Spain kali ni banyak main tipu plak, but seeing from many perspectives especially ball possessions and attack, rasa2 spain memang deserve to win. Anyway, Ronal do tak buat banyak drama, maturity maturity. Well done the pompous player.

Takper awak balik nih dah next stage knockout yang sgt mendebarkan, eceh, if you are still bitter ( a little bit) about the Portugal’s loss, let’s root for Germany then ! (if they ever qualify for the quarter!).

Owh, forgive me, football fever you know. Balik baik2.

]]>
By: Amri https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/update-kemeroyanan-bola-dan-networking/comment-page-1/#comment-9204 Tue, 29 Jun 2010 21:19:26 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=2044#comment-9204 Tak minah laa Fariz…. ‘akak lecturer’ tuh

]]>
By: WaReMoN https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/update-kemeroyanan-bola-dan-networking/comment-page-1/#comment-9199 Tue, 29 Jun 2010 02:42:24 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=2044#comment-9199 ang mmg patut amik gambar minah lecturer tu..he he

]]>