define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Susah tak? https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/susah-tak/ Summer time! Tue, 04 Jan 2022 19:11:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.35 By: johnna https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/susah-tak/comment-page-1/#comment-9412 Wed, 07 Jul 2010 16:34:03 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1962#comment-9412 nice + great content.
terkesima kejap pagi2 ni.huhu.sy amik yg jernih.buat panduan :)

]]>
By: ever https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/susah-tak/comment-page-1/#comment-9031 Thu, 10 Jun 2010 00:23:30 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1962#comment-9031 and i thought i was reading my own diary…. ^^

]]>
By: WaReMoN https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/susah-tak/comment-page-1/#comment-9010 Sat, 05 Jun 2010 15:38:18 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1962#comment-9010 Uzlah tu mender? Ada mcm Usrah ke?

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/susah-tak/comment-page-1/#comment-9007 Sat, 05 Jun 2010 03:15:43 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1962#comment-9007 aku rasa apa kau rasa…. been there done that… aku takut apa yg kau takut and aku pun tidak pernah memberikan ruang kepada kegagalan… tu yg aku pun jumpa counsellor masa aku kat uk dulu……. but now…. entah lah…. its just hard…. tajuk blog ko ni memang tak perlu dijawap… tapi aku nak jawap jugak…. it is so hard…. :D

]]>
By: Mahadi https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/susah-tak/comment-page-1/#comment-9006 Fri, 04 Jun 2010 12:23:34 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1962#comment-9006 best nama abg tra tuh

Like

he…..

]]>
By: wife mahadi https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/susah-tak/comment-page-1/#comment-9005 Fri, 04 Jun 2010 11:27:36 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1962#comment-9005 upi..kinda speechless reading your entry this time..take your time k..=)..i know u will fell better and better day to day..chayuk2!!

both of us here wish you all da best k..even mahadi dh kawin pun, elly tahu upi dan mahadi mmg tidak dpt dipisahkan..ely xkisah pn kalau nak share ape2 kat mahadi..=)..

enjoy your life Upi!!

]]>
By: buDaK blur https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/susah-tak/comment-page-1/#comment-9004 Fri, 04 Jun 2010 11:05:16 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1962#comment-9004 sOri tumpang lalU…

huhu..abg jan biar kan perasaan takut n stress menyelebungi aBg.k ^^

]]>
By: tra yang pandai congak, walau takda degree maths https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/susah-tak/comment-page-1/#comment-9003 Fri, 04 Jun 2010 09:43:04 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1962#comment-9003 aku pos status ni kat fb aku.

sila amalkan sikap pentingkan diri sendiri. apa yang orang lain fikir selalunya tidak penting. terima kasih.

enough said!

p/s: best tak nama aku tu. terasa macam putera-putera yang ada gelaran dan nama panjang-panjang. hahaha

]]>
By: mahir https://pagihari.solarstreak.com/2010/06/susah-tak/comment-page-1/#comment-9002 Fri, 04 Jun 2010 08:10:51 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1962#comment-9002 alamak..
mcm tersalah bg soalan je pula..huhu

]]>