define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); BST - Pagi Hari di Durham

BST

Semalam British Summer Time bermula.
So, jam dianjakkan 1 jam lewat. Sekarang dah beza dengan Malaysia sebanyak 7 jam jer.

Anyway… Aku still di Dundee.

Esok pagi drive balik ke Durham dengan Kam dan Hafidz serta Mahadi dan Elly. Mahadi dan Elly join sekali sebab pastu kitorang nak turun London pulak pada hari Selasa.

Laptop aku dah diamik hari Jumaat hari tu. Tengah tido, dengar-dengar cam pintu diketuk, pastu housemate aku yang British Asian tu ketuk pintu bilik budak Jepun. Rupanya posmen datang untuk kutip laptop aku. Aku separa angin. Sebabnya hari tu dia cakap nak datang amik hari Isnin. Ni tetiba hari Jumaat pulak. Ada lagi fail-fail baru yang aku tak copy masuk dalam external hard drive.

Disebabkan servisnya untuk menukar fan, patutnya data masih kekal, cuma takleh la nak go on yang aku tengah buat sekarang ni. Sigh.

Tapi taklah buat kerja pon weekend ni sebab pusing-pusing around Dundee semalam dan hari ni. Pagi tadi Mahadi and the rest gi carboot. Aku tak ikut sebab nak tido lama sikit:)

Tak best takde laptop.

Rasa kehilangan…

Sigh


3 Responses to “BST”

  1. LIYANA says:

    raseny jam dicepatkn 1 jam kn…

  2. WaReMoN says:

    ang x pindah lagi rupanya?

  3. cik pah says:

    aii.. bila nak balik mesia ni.. rajin no hang wat blog.. huhu

Leave a Reply

See also: