define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Pagi dengan erti kata sebenar - Pagi Hari di Durham

Pagi dengan erti kata sebenar

Apsal ntah suka versi tajuk panjang-panjang.

7.37 pagi. Dah 3 hari bangun awal. Semalam pukul 5. Hari nih dalam 6.40 camtu. Sedikit impress sebab bila da masuk kul 9, 10, sudah ngantuk bagai. Harapnya bertahan lama macam nih.

But that is what I told Rosmin, the thing about not being able to sleep is not because I am not sleepy. Ada malam-malam yang ngantuk dah sebenarnya tetapi tetiba terasa risau fasal study. Terus takleh tido dan tidak dapat study juga.

Uh, terpaksa mereport sedikit fasal kisah duka-duka study sampai takleh tido malam. Bukan apa, telah ‘berjaya’ memberi impressi yang I’m having too much fun kepada pembaca-pembaca blog. Ah yeah, I’ve met new students. Syafikah (Malaysian) yang buat Masters dan pernah membaca blog ini sebelum datang dan mendapat impressi tersebut dan Hafiz (Bruneian) yang buat undergrad. Sudah juga terserempak dengan Abang Jailani kat Tesco. Dia buat PhD. Ada lagi sorang Malaysian yang baru diketahui semalam, duduk kat bangunan aku jugak nih. Wah, agak ramai orang-orang baru.

Flatmates baru aku pun sudah datang. Seorang dari Thailand dan seorang lagi dari Nigeria.

Ah, with that saying, baru teringat pinggan mangkuk kat dapur yang dah dibasuh tak kemas-kemas lagi. Ciao.


3 Responses to “Pagi dengan erti kata sebenar”

  1. SeMiN says:

    Camner prog. ujung minggu? hehehe!

  2. alien mulut besar says:

    Beauty sleep =)

  3. diyana wanie says:

    hai amri… awak da facebook tak? kalau boleh nak add la.. suka dgr nyanyian awak

Leave a Reply

See also: