define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Vlog – Backpacking Day 1 - Pagi Hari di Durham

Vlog – Backpacking Day 1

Sudah lama tidak buat video log. Since Abang Amir tanya waktu berbuka hari tu tentang video kat Europe, tetiba termotivasi untuk mengedit. Lagipun, penat jer merakam video banyak-banyak kalau tak edit (which reminds me of Amazing Race Cardiff yang tak disentuh lagi, giler busy sangat).

So here it goes

Video ini boleh ditonton dalam HD, dan juga ada close-caption (itu istilah youtube, kita panggil subtitle) dalam BI yang aku translate sesuka hati. Close-caption tuh boleh ditutup yer (ini bagitau Cik Pengurus supaya ilmu Youtube dia bertambah, tadi baru tunjuk cara nak ‘Watch With Me’ dalam YM.)

Sapa suka part Mahadi melompat masuk scene? Sila angkat tangan
{sambil angkat tangan dua-dua belah}


10 Responses to “Vlog – Backpacking Day 1”

  1. zeah says:

    Aku sukaaaaaaaaaa…. wahhhhhhhhh… love this clip… so much… aku juag sangat suka part mahadi masuk scene itu… wow… im just speechless and terpegun gile…. I salute U lutfi for making this type of clip… seriously….

  2. eeeeee... says:

    Sweet………!!!!!

  3. SeMiN says:

    hehehe…Lutfi… nampaknya bukan aku sorang jer yg suka part tu kan??? hehehee….

  4. alien mulut besar says:

    ayoh fangirls, kita angkat tangan dengan kaki2 sekalik..hahaha

  5. Abu harith says:

    teruja betul tengok gambar in & out. x sabar nak tengok yg seterusnya.cepat…

  6. zeah says:

    Alien mulut besar…. bukan angkat tangan dan kaki je… malah badan pun terangkat dah nie… hahahahaha…… tinggal nak pitam je lagi nie…. tak sabar pulak nak tengok yang lain2…. hahahaha

  7. Lutfi Amri says:

    Sabar-sabar… episod baru coming in esok lusa:)

  8. Kamilah says:

    I like the opening!! hehe.. aku sampai gelak sendiri.. hairan terus my sister!

  9. RDNi says:

    *angkat dua2 tgn jgk* hehe

    bestnye tgk. tak sabar2 nk pergi paris summer ni. abg Amri pernah dgr kelana convoy tak?

  10. Amri says:

    Yup, pernah

Leave a Reply

See also: