define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Pagi Raya - Pagi Hari di Durham

Pagi Raya

Selamat Hari Raya semua. Maaf zahir batin jika tersalah kata, terkasar bahasa, terkeji maksima.

Selamat Hari Raya kepada kawan-kawan di UK yang tak balik beraya.

Selamat berpuasa kepada kengkawan Brunei yang tak nampak anak bulan. Zeah, bolehlah pergi shopping lagi ko hari ni.

Selamat Hari Raya kepada kakak-kakak di Armidale dan Geelong. Semoga bergembira bersama ikan-ikan dan bebiri tersayang. Tentulah eksperimen yang berjaya akan membuatkan raya lebih ceria (ini bukan statement sarkastik, ini statement memahami betapa research di kala raya tiada salahnya. Keke).

Selamat Hari Raya kepada kawan-kawan di Malaysia. Selamat makan ketupat dan kuih semprit.

Selamat Hari Raya kepada seluruh umat Islam tak kira di mana jua anda berada.


6 Responses to “Pagi Raya”

  1. Kamilah says:

    Selamat Hari Raya!! Maaf Zahir dan Batin!

    heehee.. yeah kita kat Brunei celebrate one day late.. as usual..

  2. zeah says:

    Selamat Hari Raya Lutfi….ya lutfi, kau memang tau apa yg akan aku buat… ishhh…. hehehe… aku akan sambung shopping hari ini dengan membeli coklat dan buah-buahan pulak… hehehe…..

    Ohh kalau kau nak sambut 1st raya kat brunei… masih sempat lagi nie… heheheheheh……

    Selamat Hari Raya.. aidil fithri mulia… kepada muslimin muslimat….

  3. SeMiN says:

    Lutfi, pi la Brunei… boleh sambut 2 kali 1 Syawal 1430h hehehehehe!

  4. Lutfi Amri says:

    Ha ah kan Rosmin. Next timelah, bila jadi camni lg, bleh la pi Brunei.

  5. cikawin says:

    selamat hari raya. maaf zahir dan batin. tak lambat sgt kan? so, mari memenuhi jemputan rumah terbuka. yay

  6. Lutfi Amri says:

    Selamat Hari Raya Awin. Rumah terbuka sapa?

Leave a Reply

See also: