define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Lagu Raya tahun lepas - Pagi Hari di Durham

Lagu Raya tahun lepas

Aku repost video aku dalam channel amrisolarstreak. Sebabnya, sejak lagu I’m Yours Malay Version menjadi popular, ada banyak gak subscriber bertambah dalam channel tuh. Mungkin ada yang berminat untuk tengok video klip lama ini.

Lagu ini dibuat tahun lepas bersama kengkawan dari Malaysia dan Brunei. Dalam video nih ~ Kak Zila dan Kak Shifa jer yang akan beraya kat sini tahun ini. Oh Yusran jugak, sebab dia ada sikit dalam tuh, kalau perasan. Yang lain semuanya balik Malaysia. Aku tengah recover demam nih. Doakan cepat pulih. Taknak balik Malaysia demam-demam, nanti kena tahan plak.


4 Responses to “Lagu Raya tahun lepas”

  1. WanYgBest says:

    tahun ni takde wat lagu baru ke??

    hehhehe….salam ramadhan…

  2. Lutfi Amri says:

    Salam Ramadhan Kak Wan.
    Takde lagu baru tahun nih :(

  3. Nurul says:

    Semoga cepat sembuh~~~

  4. zeah says:

    get well soon…. Dah nak balik malaysia mesti sihat sebat kau pasti nak nyanyi lagu
    ~perjalanan jauh tak ku rasa~
    ~kerna hati ku melonjak sama~
    ~ingin berjumpa sanak saudara~
    ~yang selalu bermain di mata~

    ~oh oh oh balik kampung~
    ~oh oh oh balik kampung~
    ~hati girang~

Leave a Reply

See also: