define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Gambar famili - Pagi Hari di Durham

Gambar famili

Kali ini raya habis-habisan. Hari keempat, gi lepak dengan Abg Tra kat Penang. Hari ni gi raya rumah cu aku dan kak aku buat open house kat rumah dia.

Anyway, ini gambar yang famili kitorang. Taknak buat konvensional, maka semua pakat-pakat posing lebih-lebih.Take a look. Klik untuk format lebih besarini

Kak Khalidah, there you go: Najla and Unik there:)


8 Responses to “Gambar famili”

  1. Kak Zarina says:

    Siapa yg dok letak background tu? Tak ceria daa… Cam cerita drama sedih jee… Raya kena ceria sikit.. Ubah! Ubah!.

  2. MAHADI says:

    Aku dah hampir tak kenai dah anak2 menakan hang

  3. iyllienaz says:

    yg tgh2 tu comel..yg pegang kepala tu..gambar ni da macam drama nye intro..

  4. Lutfi Amri says:

    Kak Zarina, takpe.. bukan gambar raya. Gambar yang diambil waktu raya jer.

    Mahadi, semua dah besar-besar.

    iyllienaz, yang pegang kepala itulah Unik

  5. SeMiN says:

    Theme pakaian nie mmg nice… looks great!

  6. zeah says:

    aku suka dgn gambar tu. Nice one. Pose2 yg dberikan pun cantik. Kecuali pose ko pasal bnyk gambar ko pose yg sama. Hehehe.

  7. khalidah says:

    wah…konsep over posing yang best….harusssss.. i like it!!!

    Nak buat jugak….

    p/s: u a lil bit over shadow by the rest of the model…wakakakakakaaa

  8. Lutfi Amri says:

    Zeah, itu namanya ‘mantain’. Keke.

    Takpelah Kak Khalidah, sekali sekala

Leave a Reply

See also: