define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Tenang No 2 - Pagi Hari di Durham

Tenang No 2

Tajuk entri ini seperti tiru tajuk cerita Halim. Keke.

Complaint

Ingat tak cerita aku tak boleh bawak keluar duit waktu kat London jalan-jalan dengan Rosmin, Arni dan Kam and her sis itu hari? (Rujuk Hot and Cold 2). Ada problem belakang tabir banking system yang aku tak ingin ambil tahu. Bagaimanapun, dek kerana tidak puas hati, aku pun hantar surat komplen pada bank Lel-loid ituh. Ari tu dia hantar surat cakap yang dia akan investigate.

Balik semalam, surat baru pun sampai. Ari tu lagi, aku komplen fasal sistem perbankan yang pening. Tapi disebabkan banking system nih complicated, aku tahu yang diorang takkan dapat melayan kerenah aku seorang. So, aku dah tekankan yang aku terima seadaanya sistem yang complicated itu, tapi aku tak puas hati terhadap customer service diorang yang memberikan jawapan yang mengelirukan bila aku call.

So, dia mintak maaf dan sebagai sedikit reimbursement, dia bagilah 20 pounds. Alhamdulillah. Rosmin cakap tu sekadar untuk menutup mulut aku dari buat kecoh jer atau bawak kes. Well, I’m alright with that. Keke.

Pokemon

Beli DS second hand itu hari sebelum ke Europe. So, sudah mula membela Pokemon dalam Pokemon Platinum.

Sekarang ini baru lepas abis Gym 2. Line-up Pokemon aku adalah:-

pokemonOnix (Lv 17); Luxio (Lv 18); Grotle (Lv 18)
Zubat (Lv 18); Kricketune (Lv 18); Gastly yang bernama Girona (Lv 16)

Nama Girona sebab dapat tangkap waktu kat airport Barcelona Girona kelmarin.

Gambar

paris

Day 1 – Bawah Eiffel Tower, Paris

luxembourg

Day 2 – Luxembourg

unoMalam nak masuk Day 3 – Uno Germany. Yang ni Rosmin menang (kena war war kan)

prague

Day 3 – Prague


9 Responses to “Tenang No 2”

  1. alien mulut besar says:

    jambu siot baju kaler pink!!ahaksssssssssssssss

  2. ayam yg suka menyamar menjadi alien says:

    Oh.. gambar di bawal Eiffel Tower itu sangat cool!

    p/s: setuju dgn alien mulut besar tentang baju pink itu

  3. SeMiN says:

    huhuhu… UNO Germany nak cover nampak… keh keh keh!… stuju ngan yg lain… Pink for Prague alla ‘jambu batu’ laris terjual di ‘dizzy dazzy’ :-))

  4. Lutfi Amri says:

    Rosmin, ‘Daisy’, bukan ‘dazzy’. Oops.

    Kak Dij and Naz, nasib baik boh gambar yang tuh. Kalau tak gambar lain lagi jambu

  5. SeMiN says:

    wah ingat benor ko ngan nama tempat tu ekk…. terkenang berbernor tuh… jgn risau…bulan Nov is around the corner! LOL!

  6. Abu Harith says:

    Wah bestnya jalan2 europe…
    crite lah satu2 dengan gambarnya sekali…
    tak pun buat video cepat sket…

  7. Nurul says:

    Gambar bawah eifel tower that one I like~~ Cantik

    Hmm Pink t-shirt :D

  8. Lutfi Amri says:

    Abang Amir, video coming soon:D

  9. diyana says:

    abg am pkai bju pink!!!

Leave a Reply

See also: