define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Sleepy https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/sleepy/ Summer time! Sat, 27 Nov 2021 07:39:29 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.34 By: SeMiN https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/sleepy/comment-page-1/#comment-7678 Mon, 24 Aug 2009 14:44:25 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1193#comment-7678 hmmm you guys provide a great answer … nampaknya kena main UNO jer lah ekkkk? ke ke ke ke! tapi dah tak cukup geng la plak… boleh main secara virtual kot?

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/sleepy/comment-page-1/#comment-7677 Mon, 24 Aug 2009 11:28:57 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1193#comment-7677 main UNO ~ I was thinking of that answer when I read Rosmin’s question. Haha.

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/sleepy/comment-page-1/#comment-7676 Mon, 24 Aug 2009 11:26:08 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1193#comment-7676 rosmin… ubat malas adalah shoppingggg!!!… or or main UNO… hehehehe….

Well bulan puasa ni memang akan lebih kepada tidur… mungkin penat kot…. or mungkin.. entah lah..

ohh lutfi.. kau ingat tak lagu yg aku selalu nyanyikan… “Ada anak bertanya pada bapaknya… buat apa berlapar lapar puasa…. Ada anak bertanya pada babaknya…. tadarus terawikh apalah gunanya…”..

hah… aku dah dengar dah lagu tue dan kau dah dapat jawapannya…. hahahaha… jawapannya adalah…

~berlapar mengajar kita rendah diri selalu…. tadurus memahami kitab suci… tarawikh pula mendekatkan diri pada ilahi….~… ni jawapannya… masa aku dengar lagu ni kan… aku ingat kat kau pulak lutfi sebab kau tegur aku yang aku nyanyi tak pernahnya habis… heheheheheheheheh

]]>
By: SeMiN https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/sleepy/comment-page-1/#comment-7675 Mon, 24 Aug 2009 08:45:03 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1193#comment-7675 hmmmm…. ubat kpd ngantuk…tidoq…, ubat kepada lapaq…makan…. ubat kpd malas apa ekkk? :-))

]]>