define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Ogos https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/ogos/ Summer time! Sat, 27 Nov 2021 07:39:29 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.34 By: Kamilah https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/ogos/comment-page-1/#comment-7697 Fri, 28 Aug 2009 04:51:17 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1196#comment-7697 KakZila! hee.. Cairo panaaas! tpi after 2weeks kat sana.. macam dah biasa dah! eseh.. tak lah, nak jugak ada aircond!

Zeah.. BAAAHH I’m on! bila mau sungkai out?? hee.. aku nada UNO, ko ada? hee..

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/ogos/comment-page-1/#comment-7690 Wed, 26 Aug 2009 22:28:03 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1196#comment-7690 lutfi, wah kau sama kan aku dgn chocodips? So sweet of u lutfi. Hahaha. Hehe bagus2. Aku suka dan rindu dgn chocodips! Hehe. Hantar tuk aku! Maklum bulan puasa ni semua nak dmakan. Haha.

Kam… Yea summer sale!! Shopping! Shopping! Hehe. Btw kam, jom sungkai luar! Ramai2 tani. Its gonna be fun. Sementara nunggu sungkai, we can play UNO! Hehehe.

]]>
By: nzila https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/ogos/comment-page-1/#comment-7689 Wed, 26 Aug 2009 21:39:18 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1196#comment-7689 Hey..kam! macam mana cairo panas ke?..insyaAllah kita berjumpa lagi di Durham.

]]>
By: Kamilah https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/ogos/comment-page-1/#comment-7688 Wed, 26 Aug 2009 17:58:23 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1196#comment-7688 Bila KakZila nak balik Malaysia? tak sempat jumpa dia before I went home masa tu! sigh..

Hmm.. siapa lagi yang nak main yeah? Zeah, bah ke Durham next summer ah! hehe.. ada summer sale! lol..
ohh InsyaAllah, more Bruneians are coming to Durham (and Teeside) this year.. ada juniors! I’ll ask them if they want to join! huhu..

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/ogos/comment-page-1/#comment-7687 Wed, 26 Aug 2009 14:53:43 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1196#comment-7687 Cik Erin, tak lah reti pun saya berbahasa Jerman. Setakat baca translation orang lain jer.

Zeah, engkau umpama Chocodips dari Tesco Extra. Boleh?
Haha

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/ogos/comment-page-1/#comment-7686 Wed, 26 Aug 2009 11:18:09 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1196#comment-7686 wah wah… aku suka…. suka dengan ayat romantik yang bersangkut paut dengan coklat….. tapi kan… bila dia cakap engkau umpama department coklat… macam berkias2 pulak.. as if aku akan mendatangkan penyakit pada dia kalau diambik terlalu banyak…. hahahaha….. kesian pulak bunyinya kan…. hehehe….

Geng Game Bintang?… aku nakkkkkkkk… InsyaAllah… kalau di izinkan… pasti aku kan ke durham sebelum kau habis study kau lutfi… tu pun kalau di izinkan Allah… Kalau tidak… kau bungkis itu game dan kita akan main kat kampung kau di Malaysia… ok…

]]>
By: cik.erin https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/ogos/comment-page-1/#comment-7685 Wed, 26 Aug 2009 06:58:31 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1196#comment-7685 Hallo. Ich bin Erin von Malaysia und ich habe Ihre Verbindung in Youtube gefunden. Große Aufgabe!
*aiyaiiyaii.. budak baru belajar:D

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/ogos/comment-page-1/#comment-7684 Tue, 25 Aug 2009 12:27:43 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1196#comment-7684 Abang Tra, kalau coklat di Harrods, nampak kelas sikit:D

]]>
By: tra https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/ogos/comment-page-1/#comment-7683 Tue, 25 Aug 2009 09:20:43 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1196#comment-7683 aku rasa romantik apa…kind of sweet yang lawak

kasih ku macam cokelat di giant/ tesco. kan mcm sweet dan lawak.hahahaha

]]>
By: alien mulut besar https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/ogos/comment-page-1/#comment-7682 Tue, 25 Aug 2009 04:08:45 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1196#comment-7682 tammolah org eropah

‘kanda sayang dinda?’
‘sayang’
‘banyak mana?’
‘sebanyak ketulan coklat di dalam supermarket’
fail okeh

]]>