define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Life https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/life/ Summer time! Tue, 04 Jan 2022 19:11:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.35 By: Kamilah https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/life/comment-page-1/#comment-7674 Mon, 24 Aug 2009 04:32:25 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1177#comment-7674 Yeah I heard Tesco Metro tu buka from my lecturer masa aku kat Egypt.. I can’t wait to see it! haha.. sempat lagi my friends kat sana debate how the place is too big to make it a “metro”.. oh well..

oh and CONGRATS! :D

]]>
By: alien mulut besar https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/life/comment-page-1/#comment-7664 Fri, 21 Aug 2009 10:57:29 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1177#comment-7664 1. Tergelak dengan perenggan berbaur emo nih. Sesuatu kah? Mcm ada petanda ja..hahaha

2. Congrats jugak!! Sambil pegang banner ‘New clip! new clip!’

3. Wah, bagusnya. Kat USM dulu yang area sungai dua tu namanya tesco je kan? yang jauh sikit tuh tesco extra kan? Sini Tecso pon takde. =(.

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/life/comment-page-1/#comment-7663 Fri, 21 Aug 2009 07:24:04 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1177#comment-7663 Alhamdullilah…. aku pun dapat jugak tumpang membeli barang2 kat Tesco Metro tue… tak perlu susah2 nak pegi newcastle… hehehehehehe…

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/life/comment-page-1/#comment-7662 Fri, 21 Aug 2009 01:55:03 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1177#comment-7662 Amin… (untuk kedua-dua)

]]>
By: SeMiN https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/life/comment-page-1/#comment-7661 Fri, 21 Aug 2009 01:34:20 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1177#comment-7661 Salam Ramadhan, Tahniah! Tahniah! Tahniah!… moga konferen ini sbg satu permulaan kepada kejayaan yg lebih besar…(dalam nada yang lebih serius)

moga dengan kehadiran tesco metro, lebih senang lagilah untuk membeli bahan memasak … keh keh keh…(sambil memutarkan bola mata)

]]>