define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Imaginary List https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/imaginary-list/ Summer time! Tue, 04 Jan 2022 19:11:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.35 By: Nurul https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/imaginary-list/comment-page-1/#comment-7574 Sun, 02 Aug 2009 06:19:47 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1120#comment-7574 Lutfi ignore people saying but I do think what u do people would not have done it… Aku setuju dgn dorang I am proud of you n be one of your friend. Jgn dengar cakap org, yg penting all your friends bagi sokongan oraitz~~~ Teruskan usaha n aku tetap sokong kau chaiyo(hehe)

]]>
By: Achik https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/imaginary-list/comment-page-1/#comment-7573 Sat, 01 Aug 2009 14:33:36 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1120#comment-7573 abaikan jer Am, cakap2 orang
believe in urself
after all, we all proud of you

]]>
By: alien mulut besar https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/imaginary-list/comment-page-1/#comment-7572 Sat, 01 Aug 2009 08:36:23 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1120#comment-7572 *gimme ten zeah* ~papppp

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/imaginary-list/comment-page-1/#comment-7571 Sat, 01 Aug 2009 08:32:12 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1120#comment-7571 aku jugak setuju dengan Kak Alien kita tue….. Im proud of U!!!!

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/imaginary-list/comment-page-1/#comment-7570 Sat, 01 Aug 2009 08:30:55 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1120#comment-7570 I guess i know how you feel ( I guess je)… Alah lutfi… manusia kan penuh dengan PHD (Penyakit Hasad Dengki)… kalau drg tengok best dan drg tak boleh buat, comfirm lah nak jatuhkan org tue…. dont take it to the heart… bak kata org brunei… jangan kejiwa… teruskan usaha lutfi… dont care what people say…. but just care about the people who knows u… macam aku, Alien mulut besar dan juga pengeji-ngeji (mode keji on…) yang kau sayang nie…. oppsss (mode keji off….) bukan pengeji tapi kengkawan….so kau teruskan lah translating lagu dan buat video… :P

]]>
By: alien mulut besar https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/imaginary-list/comment-page-1/#comment-7569 Sat, 01 Aug 2009 07:39:47 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1120#comment-7569 Pling, *muncul sambil bawak tongkat sakti*
Hey, suppose benda nih menjadi sesuatu yang menggembirakan kan? Manusia akan terus bercakap. Sentiasa ada yang tak suka. Bila ramai orang kritik, bila ramai orang komen, tandanya you makin hot dan lebih dikenali. Orang aware lagu2 yang you nyanyikan dan amik inisiatif embed kat forum blog segala. Macam I kan, kalau artis2 hidung darah dan lagu-lagu menarik kompom I boh kat blog. Kalau tak best jangan harapla I nak boh. So, encik ALAR, hakikatnya anda makin dikenali dan ramai yang suka. Dikeji tu perkara biasa, sedangkan senior-seniormu ini yang tak rakam lagu dan tak buat videoklip pon dok kena keji..kehkehkeh. An on top of that jangan lupa ramai fangirls meroyan, ops, suka. So, bila you down fangirls akan berduka. I tak boleh bayangkan kalau Yamapi tetiba down sebab orang kutuk dia nyanyi life tak sedap. Pasti hidup I gelap gelita.

I hate to say this, tapi kali ini saja – suara hang lagi sedap dari yamapi..tapi i tetap memberi sokongan tak berbelah bahagi pada yamapi walaupun abang tra cakap yamapi tu macam apek tak cukup zat..kekeke

Be proud of yourself because we are proud of you. Enjoy translating new songs because we enjoy listening to ‘em.

~menaip sambil sinsing lengan, bersedia bertindak mengikut arahan..hiks

]]>