define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Iftar https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/iftar/ Summer time! Sat, 27 Nov 2021 07:39:29 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.34 By: amalina https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/iftar/comment-page-1/#comment-7715 Mon, 31 Aug 2009 20:52:10 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1222#comment-7715 Thanks Zeah, doa2kn kami selalu ya..

]]>
By: SeMiN https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/iftar/comment-page-1/#comment-7712 Mon, 31 Aug 2009 10:46:39 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1222#comment-7712 InsyaAllah moga kita semua dalam peliharaan Allah SWT jua. Thanks Zeah!

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/iftar/comment-page-1/#comment-7711 Sun, 30 Aug 2009 15:50:11 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1222#comment-7711 Tapi kan… bila aku baca the news.. naik seram pulak aku…. a peaceful county ada adegan tembak menembak…. whoahh…. Jaga diri lutfi, shifa&husband, Amalina, Rosmin, kak zila dan semua yg kat Durham ok…

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/iftar/comment-page-1/#comment-7710 Sun, 30 Aug 2009 15:47:34 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1222#comment-7710 Benda dah nak jadi…. so just take extra care ok…. Banyakkan doa agar dilindungi dari bahaya…. Aku doakan untuk korang yg kat Durham…

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/iftar/comment-page-1/#comment-7709 Sun, 30 Aug 2009 14:27:04 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1222#comment-7709 Update: Dari suratkhabar

Northen Echo
http://www.thenorthernecho.co.uk/news/crimeediting/4572399.Two_arrested_over_County_Durham_firearms_incidents/

BBC News
http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/wear/8229261.stm

]]>
By: Nurul https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/iftar/comment-page-1/#comment-7708 Sun, 30 Aug 2009 13:24:10 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1222#comment-7708 Kes bunuh ehh seramnya.. Do take care there.. jgn terlalu bersosial sangat…

]]>
By: alien mulut besar https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/iftar/comment-page-1/#comment-7706 Sun, 30 Aug 2009 08:53:06 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1222#comment-7706 isk, ape nih pakat sembang citer mengerikan nihhhhhhhhh

]]>
By: SeMiN https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/iftar/comment-page-1/#comment-7705 Sun, 30 Aug 2009 08:40:48 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1222#comment-7705 oooooo kes bunuh…. patutlah bila tanya Polis tuh…dier kata tak leh cakap lagi…tp jgn risau you akan atau jugak esok hari… 2 mlm lepas pun ada kes kat main road Gilesgate (dekat rumah Azila… ada org yang sedang tertiarap atas tanah – tepi jalan dan dikerumuni org… masa tu kereta polis dan ambulan baru sampai….

]]>
By: alien mulut besar https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/iftar/comment-page-1/#comment-7704 Sun, 30 Aug 2009 06:08:02 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1222#comment-7704 Kalau time aku rasa nak bersosial, terus boleh dapat title yang dulu Cik Pengurus boh dalam blog dia.
apakah titlenya? jeng jeng jeng

]]>
By: wifeabgfauzi https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/iftar/comment-page-1/#comment-7702 Sun, 30 Aug 2009 03:33:40 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1222#comment-7702 Patut pon balik dari sana tadi nampak dekat kereta polis tu ada org siap pakai suit forensik…CSI rupanya.

]]>