define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Euro backpack: No 2 – Train oh train https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/euro-backpack-no-2-train-oh-train/ Summer time! Tue, 04 Jan 2022 19:11:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.35 By: fi https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/euro-backpack-no-2-train-oh-train/comment-page-1/#comment-7654 Wed, 19 Aug 2009 01:55:30 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1158#comment-7654 thanks bro, n3 yg sgt2 membantu…

]]>
By: SeMiN https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/euro-backpack-no-2-train-oh-train/comment-page-1/#comment-7648 Tue, 18 Aug 2009 11:23:02 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1158#comment-7648 wahhh sempat lg tuh… bergambor kat tempat ehem2 yg sungguh terkesan… mcm nak pi balik situ jer keh keh keh!… Mahadi!!!!! ada setuju ka? weh.. time depa menang UNO siap war2 senatero jagat raya lagi…mana aci!!!! ….. keh keh keh!

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/euro-backpack-no-2-train-oh-train/comment-page-1/#comment-7646 Tue, 18 Aug 2009 02:51:46 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1158#comment-7646 fi, cuba baca entri ni

http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/bercuti-di-uk/

Januari musim sejuk, April dah musim bunga, tapi disebabkan musim kat UK nih tak berapa betul, so takleh nak confirm terus camtu. Untuk flight, time April tuh patut mahal sikit sebab ada cuti perayaan Easter.

Tapi kalau datang waktu bulan April, dah kira okey.

Try cari jadual waktu solat kat Islamicfinder supaya boleh imagine matahari terbit pukul berapa dan matahari terbenam pukul berapa. Sebab kalau tengok bulan Jaunari, matahari terbit pukul 8 pagi dan terbenam dalam pukul 4 atau 5 petang, which is a baaad time to go around sightseeing.

]]>
By: fi https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/euro-backpack-no-2-train-oh-train/comment-page-1/#comment-7645 Tue, 18 Aug 2009 02:26:17 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1158#comment-7645 bro, suka baca blog u ni dan teringin nak ke london tahun depan..sekitar bulan jan hingga april musim apa ek??? harap u bole bagi sikit info coz i dgn freind nak buat budget, cadang nak tinggal kat Malaysian Hall, kalo bawak bekal makanan yg kering2 tu ok tak?

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/euro-backpack-no-2-train-oh-train/comment-page-1/#comment-7644 Sun, 16 Aug 2009 13:41:58 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1158#comment-7644 (Mode cemburu meluap-luap)… isshhh memang aku meruap dengan cemburu bila baca mengenai venice…. seriously…its in my list… on top of my list actually… uwaaaaaaaaa…. kau kejam lutfi… kau tak bawak akuuuuuuuu…. aku nak ikut…… (Mode cemburu dah off)

(Mode keji)… Weii lutfi… dah buat video klip ke?… dah menari2 depan khalayak ramai?… kau game ke tidak nie?…. hahahaha…. (mode keji OFF)

(Mode mesra alam..bolehke nie? haha) Ok lutfi… take care… and enjoy…. safe journey and safe back to UK ok…. hehehehe

]]>