define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); EU Checklist - Pagi Hari di Durham

EU Checklist

Checklist untuk trip Jumaat ini

Tiket
1. Tiket Interrail
2. Check in dan print tiket flight pergi
3. Print tiket flight balik
4. Print slip hotel dan peta setiap satu

Pakaian
1. Selipar (kalau-kalau hujan nanti)
2. Basuh T-shirt hijau Nintendo untuk dibawa
3. T-shirt Superman
4. Seluar 3/4
5. Appropriate number of socks
6. Kain pelekat
7. Spek mata
8. Spek mata hitam
9. Contact lenses

Stuff

1. Hard disk (untuk transfer masuk gambar nanti bila tak cukup card)
2. Peringat Mahadi bawak EU adapter
3. Peringat Mahadi bawak memory stick punya nak cucuk
4. Peringat Mahadi bawak hard disk jugak
5. Peringat Mahadi bawak tripod
6. Caj bateri kamera
7. Bawak jugak SD card lama
8. Charger phone Nokia
9. Charger phone Sony Ericsson
10. Charger kamera
11. Earphone

Others

1. Buku nota untuk catatan dan pen
2. Pindah MP3 baru dalam handphone Sony Ericsson
3. Toothbrush
4. Passport
5. Print beberapa articles untuk dibaca (semangat nih!)
6. Uno Card


18 Responses to “EU Checklist”

  1. SeMiN says:

    spek mata hitam
    spek mata biru hehehe!
    apa lagi yg nak kena bawakk nihhhhh!…. nampak sgt aku otak dah jammed :-))

  2. SeMiN says:

    eh …. duit tak tukar lagiiiiiiiiiiiii…..! brapa rate esok ekk? hehehe!

  3. alien mulut besar says:

    mcm kena buat satu subtopik: ‘pesanan untuk mahadi’. banyak betul pesanan untuk mahadi.hehe
    have a safe journey!

  4. khalidah says:

    konsep list mengalahkan aweks nk g bercuti…. :-D

  5. Intruder says:

    Ini mcm P.A mahadi je. hahahaha!

  6. Lutfi Amri says:

    Ha ah, tak tukar duit lagik!

    Kak Dijah, thanks

    Kak Khalidah yang lama menghilang, tak buat nanti lupa.. ha…

    Intruder, barang2 tuh suma Mahadi punya. So..

  7. Kamilah says:

    you’re leaving friday? have fun! bestnyer pegi Europe! aku belum pegi pegi lagi!!

    I’m leaving friday (tmw) also .. but to Egypt.. sangat nervous! :S

  8. Lutfi Amri says:

    Wah wah. Not bad:)

  9. zeah says:

    wah wah wah….. enjoy the trip… jgn lupa bawa tshirt pink… hehehe..

    Kam…. going to egypt?… what time?…

  10. alien mulut besar says:

    kenapa semua orang bercuti cutian? kenapaaaaaaa? *meroyan*

  11. yan says:

    hehehe… best nyer bercutiiiiii….
    skang kat mesia nie nk kuar rumah pun rasa takut…
    plan utk bercuti macam rasa nak tangguhkan je sbb h1n1…

  12. Allan's secret admirer says:

    Err…. elok kalau korang bawa kompas utk solat sekali… then ubatan simple2… like panadol ke apa… just in case… italy tengah bahang giler… panas terik yg amat la terasa…

    korang mandi tak pakai sabun ek?.. u nak tak mine?.. left over sikit2 masa trip ari tu … tak banyak la kan… tinggal dua ketul… kalau nak la, boleh kasi…

  13. Kamilah says:

    Zeah.. 8pm.. aku naik RBA to London Heathrow via Dubai. but only to Dubai.. from Dubai ke Cairo.

  14. zeah says:

    bah kam, i’ll come n send u off to egypt via dubai. Hehe. Since the airport is just 5 mins away. Hehe.

    Allen secret admirer. Mungkin lutfi, rosmin n mahadi tak mandi kot. Hehe. Basuh muka dan gosok gigi je. So if tak mandi, bawaklah deodorent. Nanti pengsan pulak ayams2 kat eropah itu. Hahaha.

  15. Pka says:

    wah best nyer!! trip 2 EU!!
    if kat Msia nk g memane ade 1 importnt thng kne bwa..MASK! H1N1 huhu =)

    Uno card..NIce !

  16. Kamilah says:

    thanks Zeah! hehe.. will see you then! ohh tarus ko jumpa si ili sma si nisa jua.. coz drg blayar esuk jua! huhu.. oh and yeah you know where to contact me! ;)

    ooooohh yeah UNO card! tu mesti bawak tu! hee.. teringat pulak my UNO shoot-out yang tertinggal kat durham.. bunyi tingg tingg~

  17. alien mulut besar says:

    oih, oih. tetiba kam ngan zeah jadikan page lutfi sebagai medium perbincangan mcm ym..hahaha. lawaklah korang ni.

    kam, safe journey and have fun!

    zeah, *ayams* membuatkan akak tersengeh

  18. zeah says:

    kak alien…. page lutfi ni lah penyambung silaturrahim… hehehehe…. and yeah.. i can imagine you would smile part ayams2 itu… hehe

Leave a Reply

See also: