define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Berlarilah https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/berlarilah/ Summer time! Tue, 04 Jan 2022 19:11:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.35 By: Faiza https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/berlarilah/comment-page-1/#comment-7673 Sat, 22 Aug 2009 10:13:39 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1181#comment-7673 Salam…Video clip yang best :-)…Inspired me untuk pegi backpacking ke Swiss,InsyaAllah…Selamat berpuasa dan selamat berbuka nanti,k…Salam Ramadhan…

]]>
By: cikawin https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/berlarilah/comment-page-1/#comment-7672 Sat, 22 Aug 2009 05:12:18 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1181#comment-7672 selamat menyambut ramadhan al-mubarak!

]]>
By: SeMiN https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/berlarilah/comment-page-1/#comment-7671 Sat, 22 Aug 2009 00:38:06 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1181#comment-7671 Zeah..aku stuju sgt…. pink blend well with Lutfi…katanya ‘Pink for Prague’ hahahahaha!… banyak kisah menarik kat sana tau…Lutfi sampai dlm tidoq pun senyum sampai ke telinga… sbb Prague bukan takat cantik pada City nya… tp juga pada setiap isinya..kan Lutfi, Mahadi? :-))

Alien mulut besar.. Lutfi pakai baju tak dak lengan tu bukan apa… spy senang menganginkan peluh sbb Venice panas sgt masa tuh keh keh keh..

]]>
By: K.Nur https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/berlarilah/comment-page-1/#comment-7670 Fri, 21 Aug 2009 22:09:37 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1181#comment-7670 gile jeles ok, huhuhuh, terasa berazam nak g prague plak next year, hahhaha, put pun kata the town cun habis…anyway, there’s a possiblity put will be coming this oct, just pray for her!

]]>
By: tra https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/berlarilah/comment-page-1/#comment-7669 Fri, 21 Aug 2009 17:13:37 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1181#comment-7669 bestnyer paris waktu malam, suka paris.

]]>
By: iNa https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/berlarilah/comment-page-1/#comment-7668 Fri, 21 Aug 2009 15:21:26 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1181#comment-7668 wow.suka part belon putih dan am bersama topi cowboynye..=p

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/berlarilah/comment-page-1/#comment-7667 Fri, 21 Aug 2009 13:51:25 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1181#comment-7667 Mode baik ~~ Wah aku sungguh terharu mendengar lagu ini… tengok video clip pun aku terharu… mungkin kerana aku teringin sangat nak naik gondola tu kot…

Mode keji ~~ Weehh…. betul kata alien mulut besar… apa kes pakai baju tekde lengan?… aku rasa pink suits u well… i really do!!!…. keluar terus wajah kejantanan kau…. hehehehehe…. keep it up….

Mode neutral – wah mahadi nampak comel sangat.. rosmin pulak sentiasa tersenyum… rasanya ending video clip nie… rosmin tersenyum puas…….and aku suka tengok muka kau ketika berlari… hahaha…. i miss that face!!!!… mahadi tetap mantain tahap keayuan dia…. hehehehe….

Anyway…. its one good video…. rugi je takde part lutfi menari2 di khalayak ramai… hehe…

]]>
By: Qiki https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/berlarilah/comment-page-1/#comment-7666 Fri, 21 Aug 2009 13:27:10 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1181#comment-7666 Salam….Good job…Ske kebanyakan hasil kerja kamu… =)

]]>
By: alien mulut besar https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/berlarilah/comment-page-1/#comment-7665 Fri, 21 Aug 2009 11:39:29 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1181#comment-7665 Beast! best

1. Rosmin gaya mcm tuan besar masa duk dalam bot..haha

2. Mahadi comel ja gaya tengah snap snap gambo menghala ke arah video.

3. Am, *mode keji: ON*, pekejadahnya pakai baju takde lengan tuh?? Tak pasal2 I terkenang Yamapi tau *kipas2 muka*. Tabaik tau buatkan fangirls2 tak keruan menjelang ramadhan..kekekeke.
Alalalalalalah, comelnya muka kat 2:33, cranky ka tuh? muahahaha

]]>