define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Berlarilah - Pagi Hari di Durham

Berlarilah

Salam Ramadhan, Ini video klip backpacking.

BERLARILAH

KITA MANUSIA
MENCARI ERTI HIDUP INSANI
MENGATUR ARAH
DI ALAM INI TERUS MENDAKI

AKULAH INSAN YANG MERINDU
KEPADA DIRIMU
KU SEMAKIN JAUH
DAN KINI KU MAHU KEMBALI

OH BERLARILAH
KAN KU RENTAS KAN TERUS MARA
OH BERLARILAH
TAK AKAN BERHENTI
SEMANGAT MEMBARA

WALAU DI MANA KU BERADA
SEMUANYA MILIK YANG ESA
RUN

KITA MANUSIA
BERHARAP HARI KAN TERUS CERAH
KAN KU RENTASI
DEMI MENYAMBUNG SERPIHAN HATI

AKULAH INSAN YANG MERINDU
KEPADA DIRIMU
KU SEMAKIN JAUH
DAN KINI KU MAHU KEMBALI

OH BERLARILAH
KAN KU RENTAS KAN TERUS MARA
OH BERLARILAH
TAK AKAN BERHENTI
SEMANGAT MEMBARA

WALAU DI MANA KU BERADA
SEMUANYA MILIK YANG ESA
RUN

HARI HARI KAN BERLALU
MENINGGALKAN DIRIKU
TIADA AKAN KU KETEMU
ANDAI KU TUNGGU

OH BERLARILAH
OH BERLARILAH
SEKUAT KU MAMPU
TAKKAN MENGALAH
WALAU DI MANA KU BERADA
SEMUANYA MILIK YANG ESA
RUN


9 Responses to “Berlarilah”

  1. alien mulut besar says:

    Beast! best

    1. Rosmin gaya mcm tuan besar masa duk dalam bot..haha

    2. Mahadi comel ja gaya tengah snap snap gambo menghala ke arah video.

    3. Am, *mode keji: ON*, pekejadahnya pakai baju takde lengan tuh?? Tak pasal2 I terkenang Yamapi tau *kipas2 muka*. Tabaik tau buatkan fangirls2 tak keruan menjelang ramadhan..kekekeke.
    Alalalalalalah, comelnya muka kat 2:33, cranky ka tuh? muahahaha

  2. Qiki says:

    Salam….Good job…Ske kebanyakan hasil kerja kamu… =)

  3. zeah says:

    Mode baik ~~ Wah aku sungguh terharu mendengar lagu ini… tengok video clip pun aku terharu… mungkin kerana aku teringin sangat nak naik gondola tu kot…

    Mode keji ~~ Weehh…. betul kata alien mulut besar… apa kes pakai baju tekde lengan?… aku rasa pink suits u well… i really do!!!…. keluar terus wajah kejantanan kau…. hehehehehe…. keep it up….

    Mode neutral – wah mahadi nampak comel sangat.. rosmin pulak sentiasa tersenyum… rasanya ending video clip nie… rosmin tersenyum puas…….and aku suka tengok muka kau ketika berlari… hahaha…. i miss that face!!!!… mahadi tetap mantain tahap keayuan dia…. hehehehe….

    Anyway…. its one good video…. rugi je takde part lutfi menari2 di khalayak ramai… hehe…

  4. iNa says:

    wow.suka part belon putih dan am bersama topi cowboynye..=p

  5. tra says:

    bestnyer paris waktu malam, suka paris.

  6. K.Nur says:

    gile jeles ok, huhuhuh, terasa berazam nak g prague plak next year, hahhaha, put pun kata the town cun habis…anyway, there’s a possiblity put will be coming this oct, just pray for her!

  7. SeMiN says:

    Zeah..aku stuju sgt…. pink blend well with Lutfi…katanya ‘Pink for Prague’ hahahahaha!… banyak kisah menarik kat sana tau…Lutfi sampai dlm tidoq pun senyum sampai ke telinga… sbb Prague bukan takat cantik pada City nya… tp juga pada setiap isinya..kan Lutfi, Mahadi? :-))

    Alien mulut besar.. Lutfi pakai baju tak dak lengan tu bukan apa… spy senang menganginkan peluh sbb Venice panas sgt masa tuh keh keh keh..

  8. cikawin says:

    selamat menyambut ramadhan al-mubarak!

  9. Faiza says:

    Salam…Video clip yang best :-)…Inspired me untuk pegi backpacking ke Swiss,InsyaAllah…Selamat berpuasa dan selamat berbuka nanti,k…Salam Ramadhan…

Leave a Reply

See also: