define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Back here https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/back-here-3/ Summer time! Tue, 04 Jan 2022 19:11:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.35 By: alien mulut besar https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/back-here-3/comment-page-1/#comment-7652 Tue, 18 Aug 2009 23:46:04 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1162#comment-7652 ahaks, sebelum baca caption gambar dah terpikir ‘cover album sangat!!ahaks’ terus ada caption kat bawah. U sure know whats in our (rakan2 sepengejian’s) mind Am!hahahahah
Satu pengalaman yang sangat menarik, 9 negara dalam satu hari. Memeori indah yang akan kekal tersimpan rapi dalam lipatan sejarah. Err, Mahadi, kenapa jadik tak sedap pulak ayat akak. Tak jadi mcm ayat hang pun? kekeke

]]>
By: ayam yg suka menyamar menjadi alien https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/back-here-3/comment-page-1/#comment-7651 Tue, 18 Aug 2009 23:43:25 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1162#comment-7651 Salute kat hang yg memartabatkan bahasa kedah semasa tour Europe! =)

]]>
By: keraknasi https://pagihari.solarstreak.com/2009/08/back-here-3/comment-page-1/#comment-7647 Tue, 18 Aug 2009 08:40:10 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1162#comment-7647 9 negara dalam 10 hari? alamak. pecah rekod. last year kami buat 8 negara dalam 17 hari. mungkin sebab winter kot, perjalanan agak terhad. sejuk sangat! kalau UK dah sejuk, kat Europe lagi la sejuk. hidung sampai berair. haha.

tapi! prague memang sangat cantik. terjatuh cinta dengan prague, sampaikan masa kat prague, siap buat azam lagi, “ok, next year mesti nak datang lagi, dan spend lama sikit”.

apa2pun, good job eh korang!

]]>