define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Q: Persiapan ke UK https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/q-persiapan-ke-uk/ Summer time! Sat, 27 Nov 2021 07:39:29 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.34 By: sharifah nurliyana https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/q-persiapan-ke-uk/comment-page-1/#comment-7383 Wed, 08 Jul 2009 04:32:43 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1029#comment-7383 thank you..saya sbnrny anak sedara kak raftah…temi kasih atas nasihat yang diberi..saya bru aje dpt thu sy dpt university of surrey..awk skrg berada di universiti ape?..university of surrey tu ok ke…bgus ke saya belajar di sana…

]]>
By: Kak Raftah https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/q-persiapan-ke-uk/comment-page-1/#comment-7375 Mon, 06 Jul 2009 05:00:55 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1029#comment-7375 ermm…
alamak jawab kat blog
tapi ok juga boleh kongsi ramai2
terima kasih banyak
Dah lama tak bukak melalui websie dah berwajah baru rupanya

]]>
By: adol https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/q-persiapan-ke-uk/comment-page-1/#comment-7374 Mon, 06 Jul 2009 04:01:45 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1029#comment-7374 best tu dapat g luar negara, bukan semua org dapat peluang tu… jadi x leh sia2kan… adik aku pun g belajar kat jepun..

]]>