define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Pukul 3 pagi https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/pukul-3-pagi/ Summer time! Mon, 09 Aug 2021 02:35:48 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.34 By: Achik https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/pukul-3-pagi/comment-page-1/#comment-7529 Fri, 24 Jul 2009 15:36:47 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1086#comment-7529 achik leh pause terkaku n pikir utk 5saat
“naper Am basuh nasi?” owh..beras…..
bukan mengeji tp gelak kt dr sendiri..otak da sereng smpi benda cenggini pun leh amik masa pikir…
raya balik yer?

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/pukul-3-pagi/comment-page-1/#comment-7526 Fri, 24 Jul 2009 05:20:20 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1086#comment-7526 Ayam panggang ke, ‘ayam’ UK?

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/pukul-3-pagi/comment-page-1/#comment-7525 Fri, 24 Jul 2009 05:09:44 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1086#comment-7525 dijah punya masakan ayam memang best… wah rindu pulak aku dengan ayam tue… takpe2… insyaAllah aku akan menyusul ke durham untuk bertemu dengan ayam panggang dijah… oppss… bukan ayam panggang ja… dgn korang sekali… itu pun kalau di izinkan… kalau tak… takpelah… tunggu dijah balik malaysia then aku akan pergi situ je… hehehe

]]>
By: amalina https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/pukul-3-pagi/comment-page-1/#comment-7524 Fri, 24 Jul 2009 04:21:16 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1086#comment-7524 oklah nasi goreng ikan bilis yea…blh2..ingat tu…heheh..
err Rosmin..aku ada cadangan: ada 2 org manusia yg ko kenal di Durham yg birthday nya jatuh bulan puasa nnt..apa kata ko tunjukkan bakat pembuat laksa tu nnt sebagai hadiah harijadi dan utk buka posa sama..

laksa penang n nasi goreng ikan bilis…hmm best..heheeh

]]>
By: ria_itiairuz https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/pukul-3-pagi/comment-page-1/#comment-7523 Fri, 24 Jul 2009 04:16:32 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1086#comment-7523 hey..tertarik ngan blog awk..kalau x salah saya awk ni dak usm kan?? mcm pernah jumpa. hmmm sure kenal dad saya..dia penolong penggawa tekun. kalau ingat la..mintak id ym???

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/pukul-3-pagi/comment-page-1/#comment-7522 Fri, 24 Jul 2009 02:03:29 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1086#comment-7522 takleh amalina. ayam masak pedas tak confident. nasi goreng ikan bilis boleh lah.

Kak Alien Mulut Besar,

Cer tanya you know who. Dia cakap camtu gak. Saya rasa biasa jer. Keke

]]>
By: alien mulut besar https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/pukul-3-pagi/comment-page-1/#comment-7521 Fri, 24 Jul 2009 00:37:28 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1086#comment-7521 1. Pergh, nama sama tapi skill memasak yang berbeza..kekeke
2. Am, sentap. Takde sikit habuk pon kelatinoan. Tang mana?

]]>
By: amalina https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/pukul-3-pagi/comment-page-1/#comment-7520 Thu, 23 Jul 2009 23:02:06 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1086#comment-7520 salam,

hehhe..cis…sudah timbul nsmsku..aih nx time lutfi kontrak buat ayam pedas ehhh…ayam hr tu mostly kak dija punya, aku punya adala sket2..yg berkuah sehingga menjilat jari tu kak dija punya…aku punya yg kurang berkuah…

Iyeee dh requesttt..bila nk merasa laksa penang niih…hhheheh

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/pukul-3-pagi/comment-page-1/#comment-7519 Thu, 23 Jul 2009 19:18:02 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1086#comment-7519 Yer yer.. konsep bersyukur sangat, makan dan tido:D

Diorang duk request Laksa tuh!

]]>
By: SeMiN https://pagihari.solarstreak.com/2009/07/pukul-3-pagi/comment-page-1/#comment-7516 Thu, 23 Jul 2009 11:56:53 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1086#comment-7516 sapa main jeling2 + sindir2 nihhhhhh! patut tersedakkkkkkkk…. bulan Ramadhan dah dekat…. elok lebihkan masa sikit mensyukuri nikmat Tuhan (alasan utk tidak payah ke Gym) hehehehe…. tp bab ayam masak pedas tu yg tak leh tahan tuhhh…… (dlm masa yg sama teringat jugak ayam dan sos lada hitam yg sodap hingga menjilat jari kat umah Amalina baru2 nie…sapa yg masak ekkk??? hehehe….)

]]>