define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Balik https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/balik/ Summer time! Mon, 09 Aug 2021 02:35:48 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.34 By: Emmy Hermina https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/balik/comment-page-1/#comment-6978 Mon, 27 Apr 2009 04:10:52 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=822#comment-6978 tahun ni, i dah bercuti 2 kali, cuti yang agak lama la. like almost a week. everytime pun orang tanya benda yang sama, bertunang ke??? the first time they asked i was so surprised. then i realise that i am coming to that age where people will start asking. the second time people ask, i just said ‘…lama lagi…’

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/balik/comment-page-1/#comment-6971 Sun, 26 Apr 2009 14:04:53 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=822#comment-6971 ok jugak aku dtg malaysia, aku tunggu kat miri sarawak. Betul jugak ckap WaReMoN tu. Hehe. Cakap mesti specific. Hahaha.

]]>
By: WaReMoN https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/balik/comment-page-1/#comment-6970 Sun, 26 Apr 2009 13:27:13 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=822#comment-6970 Weh Lutfi..ang patut ckp ‘Semenanjung Malaysia’, kalau ang ckp ‘Malaysia’ je..Zeah bleh jalan kaki pegi Sabah/Sarawak ja (Malaysia gak tu)..nanti ang yg kena terbang ke Sabah/Sarawak plak..hehehehehe XD

Lagu ang dah bertukar ke ‘Hey There Dalilah’ ke?? Baru Melayu sket, yiehaa~~~~

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/balik/comment-page-1/#comment-6968 Sun, 26 Apr 2009 11:46:13 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=822#comment-6968 diyana, InsyaAllah

awin, ha ah.

zeah, ko je lah datang Malaysia. Amik cuti weekend. Okey aper?

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/balik/comment-page-1/#comment-6967 Sun, 26 Apr 2009 08:28:24 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=822#comment-6967 balik malaysia nanti… boleh lah singgah brunei sehari dua… hehehehehe….. dah dekat dah tue… kita pegi minum kopi pastu kau balik lah malaysia (Ala-ala malaysia brunei seperti dari durham nak ke newcastle…) hehehe

]]>
By: awin https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/balik/comment-page-1/#comment-6966 Sun, 26 Apr 2009 07:41:20 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=822#comment-6966 eh, balik lagi?

kagum

]]>
By: diyana https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/balik/comment-page-1/#comment-6964 Sun, 26 Apr 2009 03:15:03 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=822#comment-6964 abg am,blk ni leh jenguk kami training integriti.
huhuhu

]]>