define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Amazing Race Durham Episode 2 - Pagi Hari di Durham

Amazing Race Durham Episode 2

Here is the finale. Who’s gonna win this game? Make a prediction, and enjoy:)

Remember HQ is available.

Part 1

Part 2


18 Responses to “Amazing Race Durham Episode 2”

  1. zeah says:

    I like… such a dramatic ending…. but hey… it was such a memorable experience… hahahahaha…… kami bukan pemenang… tapi kami adalah JUARA…. hehehehe

  2. Kamilah says:

    HAAH! the last time you showed us the video, you didn’t include the “dramatic” part!! haha.. but I like it alsooo!! hahaha.. really really nice.. overall, BEST! although your voice tak clear in some narration..
    teehee.. It was really memorable, like zeah kata.. I really miss that day! I miss everyone!
    Thanks a lot to you Lufti for doing all this.. :D

  3. Kamilah says:

    whhoooppss correction: Lutfi!
    haha..

  4. Lutfi Amri says:

    Hehe. I actually forgotten that you reach there first Kam:D
    Anyway, part yang kena marah sebab Prebends Bridge itu tak dimasukkan keh:D
    Hehe

  5. Kamilah says:

    eee part marah tu nasib tak masuk! *malu* sorry about that! hahaha..
    ohh and baru aku sedar yeah.. rupanya I came to the bridge first! hahahaha.. oh well~~

  6. Lutfi Amri says:

    You are so running for yourself eh:>
    Tinggalkan Huda kat belakang.

  7. zeah says:

    yusran pun lari tinggalkan aku. Hahaha. Dia dah tak larat nak tunggu aku! Hegehe.

  8. Nursyeff@rni says:

    After all, it was such a great and fun , once in a lifetime experience! To think about it, who would dare run wild on a weekend in Durham city full of elderly.. almost bumping onto most of ‘em *whooppsss*.. A very gloomy start for the day turns out to have the greatest ending.. so, to all participants,host, photographer: job well done! Hands of applause to lutfi for making it possible. Ohh missing Durham and all of you so much.. Tq Zatul for being my partner.

    “Everyone’s still a winner in this race” *clap2*

  9. Kamilah says:

    HAHA.. yeahh aku tu nampak betul tak kerjasama dgn Huda.. ish ish.. maaf ya huda! hehe.. all i could remember that time was reaching the place as fast as I can and I was hoping Huda was just right behind me.. I didn’t even know dia ada asthma! errgh. *guilty*
    oh I also remember berlari dgn yusran.. wah wah.. yelah aku smpai lupa aku yg dtg dulu!

    Hai Arni!! HAPPY BIRTHDAYY!! kiut jua alien mu! ada crab-hands! but kaki and tail dinosaur! hahaha..

  10. Lutfi Amri says:

    Arni, everyone’s still a winner?
    Hehe. I wonder Zeah would agree if that’s the price:D

  11. Nursyeff@rni says:

    Lutfi.. Yeah, semua adalah pemenang, tiada “pengalah” hehe.. ohh, di mana nak claim prize nih? hehe j/k

    Kam: iatah tu, macam2 ada, all-in-one my alien ah.. =P ohh tq

  12. zeah says:

    heeyyy!!… what was that suppose to mean?…. semua pemenang?… can i settle for second place??… well i guess i can a BIT!!!! hahahaa

  13. WaReMoN says:

    Haha, Lutfi..baru2 ni aku dan kwn aku berckp pasai betapa susahnya nak jadi pengacara rancangan (kebetulan time tu aku tertonton cerita some-sort of mcm Juara Lagu, tp bukan Juara Lagu..dia nominate The Best Artiste, The Best Singer, The Best etc etc..)..bila diorg mengacara rancangan tu, penonton mcm memberi respons yg kurang memberangsangkan..aku rasa pengacara tu nak wat lawak, tp x menjadi..hahahahha XD

    Okay..back to the point..aku rasa tiba masanya utk ang mengganti para pengacara2 ni!!! Yiehaaa~~ XD

    Everyone is still a winner? Aku pun nak jadi winner gak le..walaupun aku x join..he he he..

  14. Nursyeff@rni says:

    Ye, everyone’s still a winner tapi tetap aku ngan zatul je winner amazing race durham.. =P hehe. Maksudnya, in that race, ada pemenang2 tertentu macam winner pelari terpantas, winner dlm meninggalkn rakan tetangga.. whooppsss jgn marah, aku pun masuk kelompok tersebut gak haha, winner dalam mencari brg2 untuk detour terpantas.. winner, winner.. ye winner.. aduh, aku tersalah pilih ayat ke.. ;oP Waremon, yea, boleh je nak jadi winner. Aku sokong! =)

  15. Lutfi Amri says:

    Thanks Fariz.
    Arni, wah keji giler. Aku baru nak cakap, konsep everyone is still a winner tuh digunapakai Zeah time dia tak menang jer. Kalau tak, takdenya konsep tuh.
    Haha.

  16. WaReMoN says:

    Cesss, baru je dpt sokongan utk jadi pemenang, konsep tu dah dibatalkan..malang2~

  17. Lutfi Amri says:

    Fariz, takpe; ko bleh guna konsep tuh.
    Aku cakap Zeah jer. Yang kengkadang guna, kengkadang tak:D

    Haha

  18. zeah says:

    wah mengeji aku secara terang lagi bersuluh! Kejam giler! Lutfi memang suka mengeji aku! Tapi arni? Wahwahwah, dah pandai dah mengeji. Ni mesti blajar dari lutfi ni. Hahaha. Waremon, pakai je konsep tu. Esok2 dpt buat fanclub konsep itu! Hehe.

Leave a Reply

See also: