define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Competitions https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/757/ Summer time! Mon, 09 Aug 2021 02:35:48 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.34 By: WaReMoN https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/757/comment-page-1/#comment-6821 Tue, 07 Apr 2009 06:39:29 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=757#comment-6821 Ayam!! Ang suka Star Wars? Bleh la join aku, aku ni Star Wars big fan~ skg tgh membaca novel Star Wars: Darth Maul – Shadow Hunter..yiehaa~~ XD

]]>
By: aHaDa https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/757/comment-page-1/#comment-6815 Mon, 06 Apr 2009 00:36:12 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=757#comment-6815 like the poem.. even tough it just a combination of song titles but it integrate with each other… would like to copy ur piece of work… but don’t worry the credit will be yours….

]]>
By: ayam yg suka menyamar menjadi alien https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/757/comment-page-1/#comment-6813 Sun, 05 Apr 2009 23:50:06 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=757#comment-6813 Hahaha…. sentap siot! Takde maknanya weh!
Berapa kali je aku dapat …… Ko tetiap sem, wlaupun aktif debat tp tetap…. Ko la yang mantap!!

Tapi aku teringat masa form 3 aku masuk pertandingan menulis artikel sains peringkat daerah. Bila semua artikel dipamerkan masa Karnival Sains Daerah aku berasa sangat kerdil membaca artikel2 peserta daripada sekolah lain yang ditulis oleh abang2 dan akak2 form 4 dan form 5 daripada science stream. Aku sorang je budak hingusan form 3 yg masuk pertandingan tu.Terus rasa nak cabut artikel aku daripada ruang pameran tu. Nak tau aku dapat nombor berapa? Nombor 4 drpd bbrp belas peserta. Haha, padan muka abang2 dan akak2 form 4/5 yang tulis pasal atom, perang nuklear, sinar gamma, etc. tu tp x menang. Aku yang sempoi2 tulis pasal star wars pun bleh dapat nombor 4. Wakaka.. jahat betul aku! ;)

Yla, sama2 kasih =)

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/757/comment-page-1/#comment-6808 Sun, 05 Apr 2009 15:59:18 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=757#comment-6808 aku pun suka masuk pertandingan2 ni. Aku masuk semua yg ada walau aku tau aku tak boleh menang semua. Hehe. Nasib baik ada menang. Kalau tak, confirm tak reti nak mengalah. Hehe.. Sigh, the good old days!

]]>
By: Yla https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/757/comment-page-1/#comment-6807 Sun, 05 Apr 2009 14:33:48 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=757#comment-6807 ayam yg suka menyamar menjadi alien,

TQ…(“,)

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/757/comment-page-1/#comment-6806 Sun, 05 Apr 2009 10:58:38 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=757#comment-6806 Hang lagi advanced dari aku bab-bab pertandingan. Siap menang-menang lagi kan. Tu la duk pulun suruh hang teruskan debat dulu. Stop pulak. Takpalah, stop debat, terus dapat ______. Kira mantap la tu, ye tak:D

Saja nak psycho, leh tak;D

]]>
By: ayam yg suka menyamar menjadi alien https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/757/comment-page-1/#comment-6805 Sun, 05 Apr 2009 10:28:10 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=757#comment-6805 Yla, semedang tu selalu… hehe

Aku pun slalu gak masuk macam2 pertandingan masa sekolah dulu tapi bukan semua yg melibatkan suara.. bab nyanyi2 memang aku kantoi! :)

]]>
By: stoberyaya https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/757/comment-page-1/#comment-6803 Sun, 05 Apr 2009 05:40:18 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=757#comment-6803 lihatlihat.memang kreatif sejak dulu kala ;))

]]>
By: Yla https://pagihari.solarstreak.com/2009/04/757/comment-page-1/#comment-6800 Sun, 05 Apr 2009 03:02:11 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=757#comment-6800 cumel2…dapat detect beberapa tajuk lagu kt situ…
am…apa mksud semedang?

]]>