define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Numb https://pagihari.solarstreak.com/2009/03/numb/ Summer time! Sat, 27 Nov 2021 07:39:29 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.34 By: Christinet https://pagihari.solarstreak.com/2009/03/numb/comment-page-1/#comment-8582 Tue, 23 Feb 2010 07:53:48 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=666#comment-8582 hari ni hari susah i, sebab dari 03/2009 rawatan gigi di klinik sampai hari ini banyak gigi kena cabut,tabah,cuci. hari ni tabah satu gigi sangat sakit. sebab doktor terlalu kuat tekan…

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/03/numb/comment-page-1/#comment-6513 Sat, 07 Mar 2009 10:03:31 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=666#comment-6513 wah, ye ke?

Biar jer akak..

]]>
By: alient mulut besar https://pagihari.solarstreak.com/2009/03/numb/comment-page-1/#comment-6512 Sat, 07 Mar 2009 09:48:48 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=666#comment-6512 wah, pingutoha buat open projek jugak!musti menyibuk tengok!hehe
btw, tetiba akak dapat tau kat radio era depa putarkan lagu Satu Era – Rihanna Umbrella versi Melayu. Sentap hokeh. Nak dengar la jugak..Kot2 la dia cedok idea hang, akak nak buat demonstrasi jalanan..hehehe

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/03/numb/comment-page-1/#comment-6497 Thu, 05 Mar 2009 14:58:51 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=666#comment-6497 Apsal takleh tinggalkan komen??
Oh, ko kena register googleaccount kot?

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/03/numb/comment-page-1/#comment-6496 Thu, 05 Mar 2009 14:53:33 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=666#comment-6496 ohh aku nak tinggalkan comment kat Pingu Toha kat open project dia… tapi dapat… aku dah buat translation tue… hehehe… sebab takde kerja tu lah aku menyibok kat open project orang…. tapi dah tak dapat nak tinggal comment.. takpelah… hahaha

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/03/numb/comment-page-1/#comment-6495 Thu, 05 Mar 2009 14:52:05 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=666#comment-6495 Gigi takde problem aper. Rasa numb jer semalam. Tapi dah okey pun.
Esok lagi satu appoinment:D

]]>
By: zeah https://pagihari.solarstreak.com/2009/03/numb/comment-page-1/#comment-6494 Thu, 05 Mar 2009 14:18:40 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=666#comment-6494 Get well soon… hopefully semuanya okay and yeah jangan pandang jarum2 tue… tutup mata serapat2nya…. kalau kau nak lagi mushroom soup tu… rasanya banyak lagi kat rumah bowburn… kau mintak lah kat sapa2 kat dalam rumah tue….

So get well alright!!!!!….. mesti sihat sesihatnya sebelum berlepas ke dundee… hehehe….. take care now…

]]>
By: Pingu Toha https://pagihari.solarstreak.com/2009/03/numb/comment-page-1/#comment-6492 Thu, 05 Mar 2009 11:40:49 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=666#comment-6492 am, ku buat Open Project kt blog ku ntuk lagu Sunday Morning by Maroon 5…hehe!

]]>
By: Lutfi Amri https://pagihari.solarstreak.com/2009/03/numb/comment-page-1/#comment-6490 Thu, 05 Mar 2009 10:54:06 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=666#comment-6490 Fariz, shhh…. jangan hebahkan ketidakmatangan kita:D

]]>
By: WaReMoN https://pagihari.solarstreak.com/2009/03/numb/comment-page-1/#comment-6489 Thu, 05 Mar 2009 10:33:40 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=666#comment-6489 Mungkin sifat aku yg obvious adalah dgn membuat gaya yg menonjol (mcm gaya Superman Action dalam Shin Chan)

]]>