define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 30 hours - Pagi Hari di Durham

30 hours

Mumbling #1

Somehow I wish that there is 30 hours in a day. I just need an extra 6 hours so that I can be up for 17 hours and sleep for 12 hours. That’s gonna be neat.

Mumbling #2

Yes, I do need someone in my life at the moment, and that someone is called a ‘maid’. It would be nice to not bothering about cooking and washing the dishes. Just about to go to wash dishes that make me think of that. And yes, I do have some random thinking of getting a flight ticket for a good friend of mine to just come here and hang out for couple of months. He got to hang out in UK in exchange of cooking for me and waking me up for Subuh prayer. Neat eh.

Mumbling #3

I love watching ‘creative’ storyline in tv-show. Like in Desperate Housewives. That’s why I keep asking Zeah to watch He’s Just Not That Into You. Coz it’s creative. It might be stereotypical romance, but it’s creative. I got the time when I felt like I’ve been kicked in the head while watching that. Just like when I watch this show just now:-
It’s 12 seconds clip. This is from Secret Life of American Teenager.

Zeah, believe it or not, I was laughing to the scene. I like the guy’s reaction (and I’m not even being sarcastic about it). Kejam tak aku. Ahaks.

Mumbling #4

Right after posting, I’ve just realize that I just need 29 hours a day actually, since 17 hours of awake and 12 hours of sleeping do not sum up to 30. And I even called myself a Mathematician? Oh nope, I’m doing Computer Science now. I don’t even know how to format a computer.


15 Responses to “30 hours”

  1. aHaDa says:

    not all computer science student know how to format it’s own computer… well it depends on the individual itself… even some people who know how to does it but still prefer other people to do it for them… how i wish i could have extra hours too…

  2. khalidah says:

    i think that particular frenz also very buzy [teaching] ma…& he also perhaps required same as u r….why dun u offer 3 pound per hour [ala2 francais restaurant] for maid purposes

  3. WaReMoN says:

    You’re ‘mathematically’ doing your ‘Computer Science’ work XD

  4. Pingu Toha says:

    ku ingatkn ku yg tak reti kira…17+12=30? lalu ku anggap ada 1 jam hang guna ntuk break for lunch…dh mcm shift break kt opis ku plak. rupanya hang yg tak reti kira…

    lex ah am, ku yg belajar berlakon ni pn tak berlakon tp mnulis n tgk org lain blakon. camne tu?

    i dont think u need a maid tho.

    u need a wife…

    i need a wife too, period. ;p

  5. Pingu Toha says:

    oh, yah…pgunjung blog ku mau lagu br dlm BM. ku cadangkn buat lagu Alicia Keys’ Teenage Love Affair atau Daniel Powter’s Bad Day atau Michael Buble’s Quando Quando Quando. Amcam?

  6. alien mulut besar says:

    Setuju dengan Pingu… u need a wife lah bro! ahaks!

  7. khalidah says:

    Pingu Toha: yeah.. i do notice that also…17+12=30, sampai nak solat tadi pun dok confius..myself also thought that may be i’m wrong… :)

  8. zeah says:

    Kalau kau ada maid… mungkin maid kau terseksa dengan semua kerja yang perlu dilakukannya… aku rasa dia akan ambikkan air tuk kau.. buatkan air tuk kau… as long as kau tak perlu banyak pergerakkan… betul tak lutfi?…. kalau kau belikan aku the ticket tuk lepak and jadi maid kau… aku nak… hahahaha… as long as makan minum travel and hiburan aku kau bayarkan sekali… tu baru best!!…. hahahaha

    Lutfi… about the scene… believe it or not…aku macam dah tau kau suka kat reaction the guy…. boleh di gunakan di alam nyata tak?…. hehehe… cukup dengan muka yg takde perasaan pulak tue… and i was laughing hard too…. aku pun dah jadi kejam…. aku belajar dari kau ke kekejaman yang terjadi ini?… hehehehehehe…..

  9. Lutfi Amri says:

    aHaDa, betul tuh.

    kak khalidah, camner nak suruh gerak subuh camtu.

    Halim dan Kak Dijah, wife lain ma. Maid bleh jer suruh-suruh buat kerja itu ini. Takkan nak buat camtu kat wife, ye tak.

    Zeah, wah. Scandalicious sangat kalo ko yg jad maid aku.

    Halim sekali lagi, wah, nak kena buat Open Project 3 pulak kah?? Ahaks

  10. khalidah says:

    suruh lah dia mai seawal yang boleh ma, sebelum subuh ka atau buat agreement…. tiap-tiap pagi kena buat morning call….[anyway it just mumbling hang ja ka, mcm shiela mumbling seorg diri kan] :)

  11. Lutfi Amri says:

    Mumbling jer Kak Khalidah. Taklah serious bebenor.

  12. iNa says:

    ‘bebeno’..haha
    sng je nk kejut subuh am.pasang alarm ‘sakaratul maut’ high volume..kalo xbgn jgak..xtau la nk ckp pe..hehe

  13. Lutfi Amri says:

    Ha, kalau tak bangun jugak camner tuh..

  14. ayam yg suka menyamar menjadi alien says:

    Hahaha…. kalau ko mengoffer aku flight ticket ke UK utk kejutkan ko time subuh for exchange dpt stay+jalan2 kat sana mmg sure aku akn terima punya! Aku jenis yg x susah bangun pagi. Tp kalau nk soh masak tu hehehe susah la sket sbb aku x pndai masak sgt….

  15. Lutfi Amri says:

    Wah Naz;
    Senang ke ko mintak cuti untuk berjalan2:D

Leave a Reply

See also: