define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2009 March 22 - Pagi Hari di Durham

Posts on ‘March 22nd, 2009’

Iklan HSBC

Berikut dipaparkan transkrip chat aku dengan Kak Dijah. Moga-moga boleh jadi pedoman untuk pelajar-pelajar Malaysia yang nak sambung belajar di luar negara. Kak Dijah akak nak bawak cash 2:43 AM gila tak 2:43 AM Aku wah 2:43 AM gila 2:43 AM hah, HSBC la penyelesaiannya 2:43 AM Kak Dijah sebab kat sana nak bukak commenwealth […]

Cool

I’m Yours Zeah dah bagi response yang sama. Hari ni kak aku pulak tak berapa puas hati sebab ada orang boh video clip I’m Yours Malay Version tuh dalam channel dia. Actually lagi satu kes, ada mamat mana ntah claim yang lagu tuh dia yang nyanyi. Haha. Aku rileks jer. Lantak ah. Walaupun aku suka […]