define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Various - Pagi Hari di Durham

Various

1

It is all about my pipi bengkak these days.

Kak Nur tanya, sama ada aku join Yusran dan Amirul berbuka di masjid. Aku cakap, ‘tak boleh makan benda keras, Kak Nur.’ Dah mula craving, tapi takpa, aku boleh settle down makan benda-benda lembut. Malam ni nak pergi Tesco cari benda-benda makan yang lembut. Yogurt, cheese cake, what else? Hm..

2

lego

Lego hadiah birthday aku hari tu dah siap dipasang semalam. Aku buat sikit-sikit. Ada dekat 60 steps untuk siapkan dia, setiap 10 steps amik masa dalam 40 minit gak. Berapa hari ntah aku buat.

Kereta nih boleh buka pintu dan bumbung atas (bottom right) dan juga boleh buka enjin depan (top right).

3

Abg Tra, Heroes season 3 episod 0 dah keluar. Itu episod yang recap season 1 dan 2. Season 3 Episod 1 keluar esok waktu UK.

4

I’m back in t-shirt. Dah seminggu duk pakai kemeja. Hari ni dah boleh pedo-pedo masukkan kepala.

5

Free advertising. Aku dah ada column untuk gambar bersaiz 336×280 kat sebelah menu kanan aku. So to all my friends, subscribers and pembaca blog tetap, you are all invited to advertise your site (or your book, if you write one:). Just send me the picture of that particular size or smaller, together with links to lutfiamri (at) live.com.my

*Pictures and links may be rejected/resized if it is too cheesy or overshadowing my main picture on the blog (haha). Links will be rotated randomly.


3 Responses to “Various”

  1. kak dijah says:

    pedo-pedo ?? adakah maknanya pelan-pelan?

    *bestnye tengok lego tuh. Masa kecik2 dulu just bina benda merepek meraban je..

    Semoga cepat sehat.

  2. Lutfi Amri says:

    kak dijah, ha ah. lebih kurang tu la maksudnya

  3. Pingu Toha says:

    tang ayat ‘or your book’ tu cam tuju kt aku je…

Leave a Reply

See also: