define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Selamat Hari Raya - Pagi Hari di Durham

Selamat Hari Raya

Projek video clip raya dah siap. Here it is. Take a look.

Kitorang raya awal dari Malaysia. Malam ni, kitorang dah bertakbir. so, selamat hari raya semua

[Post continued at 11.58pm]

So kiranya orang kat UK posa 29 hari jer la tahun ni. Sama dengan waktu aku kat Brunel dulu. This is my first time wishing badly that the fasting period would be 30 days this year. Banyak sangat benda tak settle.

Pagi tadi aku pergi jumpa supervisor. Esok aku kena submit 6-months proposal. Dah nak siap. Should be able to finish in less than 30 minutes, InsyaAllah. Aku sempat tido 3 jam jer semalam. Lepas jumpa supervisor, aku pergi beli barang-barang yang kena beli untuk sambutan raya orang-orang Malaysia kat sini. Ader la things for hampers dan bebenda lain. Aku ingat dalam 1-2 jam dah bleh abis. Alih-alih, dari 12 tengah hari, sampai 6 petang baru abis beli bebenda. Termasuk gi cari reben yang tak jumpa-jumpa jenis yang kitorang nak kat Pekan Durham.

Bahan-bahan kuih raya aku dah complete. Kuihnya? Takde mood nak buat. Dah cranky sebab tak cukup tido.


12 Responses to “Selamat Hari Raya”

  1. tra says:

    camna la ko leh pujuk semua pompuan tuh jd model video klip ko nie? hahahaha

    nice video by the way.hehehe

  2. kak dijah says:

    kekeke…nice one Am!
    Salam aidilfitri!

  3. kak dijah says:

    Oppp..lupa nak mention—>kak nur kontrol seh…kekeke

  4. hamidah says:

    nice vid ,..memula plik gak sebab sume orang main cut paste kad raya je …malaysia punya rayakan “telah ditetapkan oleh …” no thrill anymore, sehari sebelum raya pun still pegi keje ….

  5. rahyla says:

    salam…am, selamat hari raya, maaf zahir batin…heheheh, nak pecah perot yla tgk video ni…adoi adoi adoi…yerlah, mcm mana am leh pujuk si gadis2 manis tu jadi model?cumel lah u ol niey…
    nice video…wink2

  6. iNa says:

    adoii..nk pecah perut maa..haha.
    tp best n nice!!!selamat hari raye sume..;)

  7. Pingu Toha says:

    HAHAHA! Best giler video raya ni… Rasanya Am kontrol suara sebab takleh bukak mulut luas2 kot? HAHAHA!

    Anyways, Eid Mubarak Am!

    Aku pun kerja di Raya Pertama…so raya rasa cam tak raya cz tade ngan family. Huhu…

  8. Nursyeff@rni says:

    Semua model2 tu dengan rela hati sudi masuk video clip nie.. (walaupun terpaksa melupakan kerja2 penting buat sementara waktu.. haha)

  9. Lutfi Amri says:

    Thanks for the compliment.
    Anyway, diorang suma nih slamber2. Tu yang senang ajak tuh. Siap bleh suruh buat setting rumah bg nampak cam raya lg(walaupun di bulan posa)

  10. halym says:

    gempak arr korang….samat raya!!

  11. Kak_Wan Bristol says:

    best la video nih…sore msing2 pun leh msuk X Factor…harusla Am direct satu video versi Bristol pas ni…cant wait to meeting you…nak soh wat nasi daging… :D

  12. kakgee says:

    Kak suka la suara zia, klasik, macam fazidah junid, hehehe. Suara ramai pun sedap. Suka, suka sgt vid ni. Bravo dik.

Leave a Reply

See also: