define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Dari ward C33 - Pagi Hari di Durham

Dari ward C33

cabut gigi bongsu shouldnt be that hard. At least thats what ppl think, or at least, thats what happened to the others.

Gigi aku kena cabut dalam pukul 1 ptg lebih. Kak nur, kak shifa, yasmin dan zeah datang menghantar, tapi kak nur dan kak shifa balik durham sbb ada makan2 kat ustinov.

Yasmin dan zeah yang tengok2kan aku lpas aku jaga dr bius.

Tp rahang aku lak sakit. Darah keluar dr mulut bukan main byk lg. Kira kalau nk blakon citer hantu, mmg boleh.

Menangis2 aku smentara nk dpt pain killer. Zeah dan yasmin tukang melayan kerenah aku. Sakit woo.

Dalam kul 5, mkn painkiller, dah ok.

Pastu aku bsiap2 nk kluar. Dh pakai jeans dan sweater. Datang nurse lelaki cabut jarum yg salur makanan/ubat dr tgn kiri aku, terus aku pitam.

Zeah panik. Aku mmg x sedar. Sedar dlm agaknya 5 minit lpas tu, 4-5 org nurse keliling aku. Doktor pun ada.

Diorg cam tak pnah dgar kes pitam sbb phobia jarum – yes, im that different.

Last-last takleh balik. So terpaksa aku tido sini mlm ni. Nih baru je mkn biskut cicah air teh. Nikmatnya… Tak terkata.

Zeah, and yasmin. Thanks a lot. Kak dan abang, jgn bgtau mak fasal adik terstranded kat hospital. Risau nanti.

Oh, hospital nih ada tv sorang satu. Intrnet pun bleh surf tp kena bayar kot.

Sekian dr sunderland hospital.


3 Responses to “Dari ward C33”

  1. nuar says:

    Ish sampai mauk wad??
    ganas betul nie, may u get well soon

  2. kak dijah says:

    Take care Am!

  3. Pingu Toha says:

    jarumphobic? cm superman plak! tp smpai pitam2 ni…mmg kes berat! anyways, hope u get well soon, am.

Leave a Reply

See also: