define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Cabut gigi - Pagi Hari di Durham

Cabut gigi

Aku dah keluar dari hospital. Nih video log untuk cabut gigi di Sunderland Hospital. Muka masih lagi bengkak.

cimg2968

Disebabkan banyak darah keluar dari mulut, sebab luka, bengkak pipi sebelah kanan. Cuba tutup separuh gambar kat bawah, korang bleh la tengok macammana muka aku kalau gemuk:)

img_3762


13 Responses to “Cabut gigi”

  1. kak dijah says:

    soalan:
    adakah bahase isyarat yang hang guna tuh merupakan bahase isyarat yang standard?

    owh, sangat chubby pipimu..hehehe

    oh, akak nampak kad uno..hehe

  2. Lutfi Amri says:

    bukan bahasa isyarat standard la kak dijah. tak mampu berkata-kata ketika itu:D

  3. aki says:

    sakit2 pun..smpt jgk nk update blog….hemm..take care^____^
    kre xpat pose la nie eh…kene mkn ubt..hahaha…;p

  4. kak dijah says:

    oooh..bahasa isyarat tu sangat macho..kekeke

  5. mahadi says:

    “kepala takleh bangun”, pastu tetiba bangun???
    hm… kena improve byk lg w/p tak mungkin dpt capai mcm “akak kedai buku dan makcik tokey kedai” dalam Shin Chan!!

  6. Lutfi Amri says:

    Mahadi,diorang buat tuh ketika sihat!

  7. Nursyeff@rni says:

    lutfi.. kenapa kau tak edit part aku ketawa? nanti org ingat aku gelakkan kau pulak.. tapikan.. aku tgk kau pon dah rasa sakit, apa lagi org yg merasanya kan..

  8. Nursyeff@rni says:

    Get well soon.. moga2 bengkak tu akan hilang soon =)

  9. Lutfi Amri says:

    Arni, takper, tak perasan sangat tuh.

  10. adreen says:

    salam..
    act. i’m d one of your follower in your blog..
    truely say that i’m very enjoying reading your blog..
    abg durham ni mmg lawak n cute..ikhlas dr hati ye..
    n i’m dreaming 2 b one of u in durham uni..
    but now i’m still study degree in islamic finance in ums..
    hope one day my dreams come true..
    sy doakan cepat sembuh ye bengkak d gusi tu..
    sy pun de pengalaman cabut gg bongsu..mmg sakit oo..
    dekat seminggu br betul2 pulih..
    hehehe..tahan la sakit tu ye..

  11. Nursyeff@rni says:

    nak memperbetulkan statement: bukan aku yg gelak pon haha.. whooppsss.. (^_^)V

  12. Pingu Toha says:

    alamak…am dh ada secret admirer!

  13. woow cabut gigi pon masuk hosital best tuh,,

    kalu cmtuh tiap2 ari g cabut gigi hahahah

Leave a Reply

See also: