define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2008 September 14 - Pagi Hari di Durham

Posts on ‘September 14th, 2008’

Telefon

Minit Sekarang ni aku guna bayaran bulanan untuk telefon bimbit. Sebulan aku dapat 500 minit / sms tambah lagi 300 minit untuk telefon orang-orang yang guna line 3 (three – nama company telefon kat sini). Orang-orang yang aku kenal yang guna 3 hanyalah Mahadi, Kak Nur dan Abang Amir satu department dengan aku. Hasilnya, bila […]

Terma

Penggunaan terma-terma nih sebenarnya menunjukkan identiti. Boleh juga didefinisikan secara berbeza melalui budaya. InsyaAllah Ada seorang junior aku pernah cakap bila dia suruh aku janji, ‘takmau sebut InsyaAllah, sebab nanti mesti tak buat’. Er.. aku pun tak berapa pasti tapi mungkin dia dah berjumpa dengan orang yang cakap ‘InsyaAllah’ yang tak sure nak buat benda […]